GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το κανάλι της Χρυσής Αυγής;

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη βρίσκονται σε αναζήτησ...


Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη βρίσκονται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης με σκοπό να παρουσιάσουν εκπομπή!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είναι σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες καναλιών εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση «ζωντανής» εκπομπής η οποία θα δίνει βήμα στους τηλεθεατές.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» επιβεβαίωσε τη φήμη, τονίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
«Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων.»
Πέραν της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι στις προτεραιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει γίνει αποδέκτης για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής.

4 σχόλια

  1. Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ηλιθιοι αν εχει υπαλληλους στην αλβανια αλβανους υπαλληλοι στη χωρα τους ειναι και οχι αλλοδαποι σπερνετε συνεχως ψεμματα.ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΔΕΝ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ και ΤΟΝ... ΓΙΟΥΧΑΪΣΑΝ...!
    ΠΗΓΕ ΝΑ «ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ» ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ και ΤΟΝ...ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ...!!!

    Τούς δήθεν «αντιμνημονιακούς του... πόνου», πού απλά, ανέξοδα και εύκολα καταγγέλουν την οικονομική κρίση, χωρίς να προτείνουν για την έξοδό της απολύτως τίποτα, έχει πάρει «χαμπάρι» ο κόσμος.
    Μετα το πρόεδρο των Α.Ε., Πάνο Καμμένο πού γιουχαίστικε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Στρατιωτικών--Αστυνομικών στο σύνταγμα,

    ήρθε και η σειρά του Κασιδιάρη
    -- *********--
    Στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών πού είχαν οι τρίτεκνοι για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές, πήγε βόλτα για... δήθεν συμπαράσταση και ο Βουλευτής της Χ.Α....!!!
    -- *********--
    Η αποδοκιμασία «όξω--όξω απο εδω η Χρυση Αυγή» πήγε... σύννεφο...!!!
    -- *********--
    Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τους καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα εκμεταλευτές του πόνου του και ξέρει να τούς αποδοκιμάζει και να τούς κυνηγάει...

    Βίντεο εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=9NR7pJiBs5g&feature=player_embedded#!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταρχιδια μας οι ευαισθησιες της καθε αριστερης πουστρας..

    δεν εχετε τη ΔΥΝΑΜΗ ρε ζαρωμενια απλυτα μουνια της αριστερας..
    μια ζωη παραπονεμενα θυματα θα εισαστε.
    δηλαδη τι να περιμενει απο σας ο ελληνας,
    οταν μεχρι χτες σας εριχνε σφαλιαρες το πασοκ και σεις γυριζατε και το αλλο μαγουλο?
    τι να περιμενει απο τους οπαδους σας,τα ψωριαρικα πασοκοσκυλα που μεχρι και το 2009 ορκιζονταν στους γιοργακηδες,και τα διωξανε δαρμενα για να πανε στους συριζοπουστες?

    κουβαλατε αρρωστειες,
    μολυνετε,
    βρωμιζετε το νερο,
    κλαουριζετε και γαβγιζετε
    χεζοσαστε απο το φοβο
    βρωματε,ρεβεστε,κλανετε
    γουσταρετε τη βιτσα του αφεντη
    και το φαρμακακι του μπογια
    που σας περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση