GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαχπατζίδης: Δεν ήταν μίζες ήταν χρήματα για επενδύσεις

Αρνήθηκε στην συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή ο επιχειρηματίας, συνεργάτης του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου , Γιώργος Σαχπατζίδ...


Αρνήθηκε στην συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή ο επιχειρηματίας, συνεργάτης του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου , Γιώργος Σαχπατζίδης εμπλοκή της εταιρίας που είχε στην Ιταλία , σε διακίνηση χρημάτων από «ωφελήματα» για προμήθειες του Υπουργείου ‘Αμυνας.
Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας , που βρέθηκε ενώπιον του κ. Γαβριήλ Μαλλή , μετά τον πρώην υπουργό, φέρεται να υποστήριξε πως το ποσό των 5,5 εκατομ. ευρώ που εισέρρευσε σε λογαριασμό της επίμαχης εταιρίας και κατά το κατηγορητήριο σχετίζεται με «μίζες», ήταν επένδυση ελβετικού Fund, τονίζει το real.gr
Κατά τον φερόμενο ως διάδοχο του Ζήγρα στην διαχείριση εταιριών που ανήκαν στον πρώην υπουργό, τα επίμαχα ποσά εμβάστηκαν στην ιταλική εταιρία με σκοπό να επενδυθούν σε ακίνητα και σε τομείς ενέργειας από συγκεκριμένο επενδυτικό ταμείο , τις συμμετοχές του οποίου ο κατηγορούμενος δήλωσε πως αγνοεί επικαλούμενος ρήτρες εμπιστευτικότητας.
Φέρεται επίσης να υποστήριξε ο επιχειρηματίας , ότι το εν λόγω ταμείο , του το σύστησε ο πρώην υπουργός. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Σαχπατζίδης φέρεται να υποστηρίζει πως διεκδικεί από τον πρώην υπουργό και το ποσό των περίπου 400 χιλιάδων ευρώ που επιβλήθηκε στην εταιρία ,από τις ιταλικές αρχές για φορολογικές παραβάσεις.

3 σχόλια

  1. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι


    αρχίδι μουυυυυυυυυυυυυυυυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για 80 εκ. μίζες κατηγορείται ο Σμπώκος, ο γιός του βοσκού!!

    Τι λένε οι κατηγορίες για το πάρτυ του στενού συνεργάτη του Άκη

    Το ποσό των 40 εκατ. ευρώ που προέρχονταν από «μίζες» για τα εξοπλιστικά διαχειρίστηκε από το 1998 έως το 2010 ο πρώην διευθυντής εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος – που πλέον κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και καλείται να απολογηθεί για την κατηγορία αυτή στις 5 Οκτωβρίου ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

    Το ποσό αυτό το οποίο διαχειρίζονταν ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, φέρεται να «είχε εκτιμώμενη απόδοσή 80 εκατ. ευρώ». Αυτό αναφέρεται στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του Γιάννη Σμπώκου από τον ανακριτή που έρευνα την υπόθεση. Η εξέλιξη αυτή έρχεται για να επιβεβαιώσει πλήρως το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» τον περασμένο Μάιο, το οποίο αποκάλυπτε προσωπική σημείωση του Α. Τσοχατζόπουλου από την οποία προέκυπτε πως ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός διεκδικούσε περί τα 80 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Σμπώκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που τα βρηκες μωρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση