GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανέζικο περιοδικό θα δημοσιεύσει της φωτογραφίες της τόπλες Κέιτ

Το περιοδικό θα αφιερώσει 16 σελίδες αλλά δε θα τις αναρτήσει στην ιστοσελίδα του   Το περιοδικό της Δανίας, Se og Hoer, ανακοίν...

Το περιοδικό θα αφιερώσει 16 σελίδες αλλά δε θα τις αναρτήσει στην ιστοσελίδα του
 
Το περιοδικό της Δανίας, Se og Hoer, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πρόκειται να δημοσιεύσει στο αυριανό τεύχος του τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους δημοσίευση στο γαλλικό περιοδικό Closer.
«Σε αποκλειστικότητα για τη Δανία, το Se og Hoer, κατάφερε να αποκτήσει τις φωτογραφίες της δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ» αναφέρει το περιοδικό στην ιστοσελίδα του.
Στο αυριανό τεύχος του το περιοδικό θα αφιερώσει 16 σελίδες στις φωτογραφίες αυτές, τις οποίες, πάντως, δεν πρόκειται να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο.
Hδη εφημερίδες στην Ιρλανδία και την Ιταλία έχουν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Γαλλικό δικαστήριο απαγόρευσε την Τρίτη την αναδημοσίευση ή διανομή από το γαλλικό περιοδικό Closer των επίμαχων φωτογραφιών.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν το πριγκιπικό ζεύγος περνούσε τις διακοπές του στη νότια Γαλλία.

Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση