GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο Καρχιμάκη για τη λίστα

Εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και το ΣΔΟΕ απέστειλε ο γραμματέας...

Εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, και το ΣΔΟΕ απέστειλε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, για την εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα των πολιτικών προσώπων που ερευνά το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.
Ο Μ. Καρχιμάκης ζητά να μάθει εάν πράγματι υφίσταται τέτοια λίστα, ποιος την έχει συντάξει, με βάση ποια στοιχεία και εάν περιλαμβάνει το όνομά του.

4 σχόλια

  1. Κόψτε τις μαλακί@@ ρε!
    Δεν είναι μέσα στη λίστα ο Καρχιμάκης!... του το επιβεβαίωσε κι ο ΠΑΣΟΚος Διώτης!

    Ωραίος ο Κλουζώ!
    Εδώ ο Άκης απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντία όταν έχει πιαστεί με τα χέρια μέσα στο σακί.
    Ο Κλουζώ προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι τίμιος.

    Καρχιμακιστάν έχει φτιάξει στην Κρήτη.

    αρε..ΜΟΝΗ ΤΟΜΠΛΟΥ που σε χρείαζετε
    ΒΟΘΡΕ με συρώμενο

    καρχιδακη, όνομα και πράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τη μεζονέτα στο Κολωνάκι με το υπαίθριο τζακούζι ελέγχεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος...
    Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, του οποίου το όνομα περιλαμβάνεται στην περίφημη «λίστα του ΣΔΟΕ» με τους 36 πολιτικούς, καθώς αγόρασε πολυτελή μεζονέτα στο Κολωνάκι δηλώνοντας την αντικειμενική αξία παρότι η εμπορική αξία του είναι...
    πολλαπλάσια.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το όνομα του πρώην υπουργού βρίσκεται στη λίστα των 36 λόγω της αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, στην οδό Δημοχάρους που έχει θέα στο Λυκαβητό. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιο αγοράς με τιμή 377 χιλιάδες ευρώ, ενώ μεσίτες ανεβάζουν την αξία της μεζονέτας στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι αγόρασε το ακίνητο στην αντικειμενική του αξία, πράγμα που άλλωστε συνηθίζεται, ενώ την ίδια ώρα είχε πάρει στεγαστικά δάνεια ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ για να το αποπληρώσει.
    Συγκεκριμένα, πήρε ένα δάνειο ύψους 377.297 ευρώ (όση η αντικειμενική αξία της μεζονέτας) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και έαν ακόμα δάνεια 122.702 ευρώ. Έτσι, ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε δάνεια ύψους 500.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το πραγματικό τίμημα της αγοράς πρέπει να ήταν πολύ μεγαλύτερο, οπότε δημιουργούνται ερωτήματα για το που βρήκε τα υπόλοιπα χρήματα κι αν αυτά δικαιολογούνται από το Πόθεν Έσχες του.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεζονέτα έχει ιδιόκτητη ταράτσα, στην οποία ο πρώην υπουργός τοποθέτησε και τζακούζι για έξι άτομα αξίας 15.000 ευρώ. Μάλιστα, την μεζονέτα έχει διαμορφώσει σύμφωνα με το γούστο του, επιπλώνοντάς την με πανάκριβα έπιπλα ξένων οίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρηκαμε τώρα τα εξόδικα για να κρίψει ο καθένας την βρώμα του.
    στο απόσπασμα κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση