GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Facebook εξαγόρασε το Instagram...

Όσοι είχατε μια κρυφή ελπίδα ότι θα μπορούσε...

Όσοι είχατε μια κρυφή ελπίδα ότι θα μπορούσε...να «στραβώσει» η εξαγορά του Instagram από τη Facebook, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο έναντι $1 δισ. και μέχρι σήμερα περίμενε την έγκριση των αρμοδίων αρχών, τότε ξεχάστε την αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν από κοινού ότι η εξαγορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Mike Schroepfer, αντιπρόεδρος του Facebook στον τομέα Engineering, «Το Instagram θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στην κοινότητα που έχει δημιουργήσει και θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του χρησιμοποιώντας τη δομή και την ισχυρή ομάδα engineering του Facebook, ενώ σε συνεργασία με την ομάδα του Instagram θα εργαστούμε επάνω στη βελτίωση της υπηρεσίας για φορητές συσκευές».
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Instagram θα μετακομίσει στα γραφεία του Facebook στο Menlo Park, ενώ η Facebook υποσχέθηκε ότι η εφαρμογή Instagram θα συνεχίσει να υφίσταται ξεχωριστά από αυτήν του Facebook.

Πηγή: techit

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση