GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμαθε ότι η κόρη της πέθανε από… το Facebook

Η 49χρονη Cheryl Jones από τη Βρετανία πληροφορήθηκε το θάνατο της 30χρονης κόρης της από το διαδίκτυο, όταν μπήκε στο Facebook και εί...

Η 49χρονη Cheryl Jones από τη Βρετανία πληροφορήθηκε το θάνατο της 30χρονης κόρης της από το διαδίκτυο, όταν μπήκε στο Facebook και είδε του φίλους της να γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα στον τοίχο της κόρης της.
Έντρομη, την κάλεσε αμέσως στο κινητό της, όπου απάντησε ένας αστυνομικός. Χωρίς να της δώσει καμία πληροφορία, της έκλεισε το τηλέφωνο, λέγοντας πως θα επικοινωνήσει σε λίγο μαζί της. Μετά από μια ολόκληρη ώρα, η αστυνομία επικοινώνησε με την Cheryl, επιβεβαιώνοντας το θάνατο, της 30χρονης.

«Ήμουν η μητέρα της Karla και η αστυνομία με ενημέρωσε τρεις ώρες μετά το συμβάν» ανέφερε εξοργισμένη και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του κοριτσιού μου όπως επίσης και τον τρόπο που μου ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση».

Σύμφωνα με το BBC η αδικοχαμένη που ήταν μοντέλο στο επάγγελμα, έπασχε από καρδιακά προβλήματα. Παρόλα αυτά δεν έχουν γίνει ακόμη σαφή τα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση