GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχουν και φωτογραφίες - σοκ για το Καρούζος - gate...

Συνεχίζονται οι βόμβες αναφορικά με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο Καρούζος - gate. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην ιστορία εμπλέκονται και π...

Συνεχίζονται οι βόμβες αναφορικά με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο Καρούζος - gate. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην ιστορία εμπλέκονται και πρόσωπα από τον χώρο της δικαιοσύνης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση - βόμβα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη πως υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντο γύρω από την εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων.
Την ίδια στιγμή η έρευνα του ΣΔΟΕ αλλά και των εισαγγελικών αρχών στρέφεται ξεκάθαρα προς τις αθρόες αγορές ακινήτων του κ. Καρούζου στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής και της Κρήτης όπου ο επιχειρηματίας αγόραζε επί μακρόν οικόπεδα και ακίνητα. Επίσης, πληροφορίες του μιλούν για έλεγχο σε off shore εταιρείες στον οποίο προσανατολίζεται η εισαγγελία καθώς και για μεγάλη κινητικότητα από τη μεριά των ξένων ΜΜΕ.
Ακόμη, ο ίδιος ο Χορστ Ράιχενμπαχ κάλεσε χθές τον εισαγγελέα κ. Πεπόνη για να ρωτήσει τί τρέχει με το συγκεκριμένο θέμα καθώς το ενδιαφέρον των Γερμανών δανειστών είναι τεράστιο. Ήδη για το θέμα μάλιστα η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα στέλνει διαρκή ενημέρωση στο Βρολίνο ενώ αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση - έκπληξη μέσα στις επόμενες ώρες.

2 σχόλια

  1. Τωρα τι σχεση εχει ο καμπουρης "καρατζαφερ" με την υποθεση??

    ΑΥΤΟΣ την ..."αοπκαλυψε"!!

    Ναι ρε αυτος γκαμπουρης "καρα-τζαφερ" εχει προηγουμενα με το Μειμαρακη και θελει να τον εξοντωσει πολτικα..

    Θυμηθειτε ΤΟΤΕ που εστειλε το "αχυρανθρωπο " πρωην διοικητη της ΕΥΠ να κανει ..καταγγελιες..

    Το γκαμπουρη καρα-τζαφερ,ειναι υποχθονιος..

    Εινα πουτανας γυιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολακης Χατζηνικολαου ο Μεγας! Τελικα εσενα περιμενουμε να ερθεις να σωσεις την Ελλαδα..
    .
    Δεν περασαν ουτε 3 χρονια εσυ που ξεφτιλισες τον Καραμανλη παρουσαζοντας off the record συνομιλια για το ποσο κουρασμενος ηταν.

    Μας εγραφες και τοτε οτι προτιμας εναν αεικινητο σαν το Γιωργακη που θα ανεβοκατεβαινει τα αεροπλανα για να μας σωσει απο καποιον που τρωει μπουγατσες.
    3 χρονια μετα η Ελλαδα εχει χρεοκοπησει και ο Γιωργακης παραδιδει μαθηματα σε αμερικανικα πανεπιστημια για το πως κατεφερε να ξεφτιλισει αλλα και να φτωχυνει εναν Λαο μεσα σε 2 χρονια.

    Ο τελικος σου στοχος Νικολακη τελικα ειναι να γυρισουμε στη δραχμη με αρχηγο τον Τσε Γκεβαρα Αλεξη.

    Ας μην τα ισοπεδωνουμε αλλο. Οποιοι πολιτικοι κλεψανε ας τιμωρηθουν. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τα διαλυσουμε ολα για πιστρεψουμε στη δραχμη.

    Τα μεγαλα συμφεροντα που υπηρετεις εχουν αρχισει να ενοχλουνται απο τις επικειμενες μεταρυθμισσεις και ανοιγματα των αγορων.

    Δεν τους αρεσε που το ΔΝΤ εβγαλε μια εκθεση και λεει οτι τα καυσιμα στην Ελλαδα τα λυμαινονται 2 οικογενειες και τα κερδη τους ειναι διπλασια απο αυτα που θα επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση