GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

live your myth… απέναντι

  Ελλην Φορολογούμενος. Κείνο το πρωινό, ο γαληνότατος Ερδογάν πασάς, πήρε ένα δάχτυλο από τα δικά του ( είχε καβάτζα, πολλά δάχτυλα ,από πα...

 Ελλην Φορολογούμενος.
Κείνο το πρωινό, ο γαληνότατος Ερδογάν πασάς, πήρε ένα δάχτυλο από τα δικά του ( είχε καβάτζα, πολλά δάχτυλα ,από παλιά δια παν ενδεχόμενο) κι έξυσε το μέτωπο του, και αυτό κατάδικο του, να κατεβάσει ιδέα. Φόραγε κι όλας το κατακόκκινο μακρύ σαλβάρι του  και έβλεπε απέναντι το Αιγαίο . Ωραία η θάλασσα αλλά κάτι της λείπει !
Τι της λείπει ;
Τι της λείπει ;
Λείπουν βαρκούλες με εξαθλιωμένους Πακιστανούς ! που θα πηγαίνουν απέναντι πλατσουρίζοντας στο απέραντο γαλάζιο του αρχιπελάγους.
 Μύτη γαμψή και χαμογελαστός πάντα του, είχε μέσα του ριζωμένο βαθιά το δόγμα της πατρίδας του “βουρ στον πατσά “, γιατί ως γνωστόν  στην αναμπουμπούλα ο γκρίζος λύκος χαίρεται …και αφού γεμίζει βαρκούλες, τράτες, μαούνες , σκούνες τις στέλνει στην όμορφή χώρα μας.
Τα παίρνει που λέτε ο Δένδιας στην κράνα και απαντά σκληρά στο καινούργιο χόμπι  του μεμέτη με την ιστορική φράση : «Γκολ εσείς; Σέντρα εμείς!» και κάνει το παλουκάρι , ο Δένδιας,  την περίφημη επιχείρηση Ξένιος Ζευς και πραγματοποιεί το αδιανόητο Εεε!!!
Πίνει καφέ με τον Σαμαρά στην Ομόνοια , με την παρουσία ΜΟΝΟ 183 αστυνομικών !!!
Και τότες του λέει ο Σαμαράς : Συγχαρίκια μεγάλε είσαι και ο πρώτος!
Και απαντά με σιγουριά ο Δένδιας σε απταιστα εγγλέζικα - are we gluing coffee pots? Που σε μετάφραση σημαίνει ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ?
Έτσι ο Δένδιας….
  ΥΓ τώρα αν πνίγονται μερικές εκατοντάδες καψεροί Πακιστάνοι , who cares !!! ο κουμπάρος είναι σύμμαχος της Χίλαρυ στον πόλεμο με τη Συρία και η διεθνής κοινότητα τώρα κάνει τουμπέκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση