GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όποιος θέλει νίκες, δεν πρέπει να φεύγει από τη McLaren»

Με το… γάντι τα είπε στον Λιούις Χάμιλτον ο Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεντικό της McLaren χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση του Βρετανού ...

Με το… γάντι τα είπε στον Λιούις Χάμιλτον ο Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεντικό της McLaren χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση του Βρετανού πιλότου να αποχωρήσει από την ομάδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Mercedes, τονίζοντας πως αν ένας πιλότος θέλει νίκες, είναι λάθος να φύγει από την McLaren.
«Ο κάθε πιλότος που θέλει να νικά και αφήνει τη McLaren, νομίζω ότι κάνει λάθος. Έχω πίστη σε αυτήν την ομάδα. Είτε θέλετε να μετρήσετε τους τελευταίους τέσσερις αγώνες, είτε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είτε τα σαράντα, είμαστε μια φανταστική ομάδα. Συνεπώς, θα μπορούσα να πω σε οποιονδήποτε πιλότο θέλει να νικά να έρθει στην McLaren. Δεν θα συμβούλευα κάποιον να φύγει από την ομάδα αν θέλει να πετύχει. Ωστόσο, εμείς σεβαστήκαμε την απόφαση του Λιούις και του ευχόμαστε τα καλύτερα», ήταν τα λόγια του Γουίτμαρς, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Έπρεπε να δεχτούμε ότι δεν τα βρήκαμε με την ομάδα διαχείρισης του Λιούις, καθώς είχαν αποφασίσει να πάνε αλλού. Κάναμε μια προσφορά που είναι καλύτερη από κάθε άλλον στη Φόρμουλα 1. Ωστόσο, μου τηλεφώνησε από την Ασία δύο φορές και πιστεύω ότι ήμουν ο πρώτος που του το ανακοίνωσε. Είχαμε μια μεγάλη και ωραία συζήτηση».
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση