GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To ΑΚΕΛ θέτει θέμα εξόδου της Κύπρου από το ευρώ...

Η Λευκωσία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο εξόδου της από το ευρώ εάν της επιβληθεί υπερβολική λιτότητα στο υπό επεξεργασία μνημόνιό ...

Η Λευκωσία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο εξόδου της από το ευρώ εάν της επιβληθεί υπερβολική λιτότητα στο υπό επεξεργασία μνημόνιό της, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου, ΑΚΕΛ.
«Παραμένουμε, όσο οδυνηρά (και αν) είναι τα μέτρα;», είπε ο Αντρος Κυπριανού για να προσθέσει ξεκάθαρα ότι «σίγουρα το αφήνουμε ανοιχτό» το ενδεχόμενο εξόδου.
«Εάν η τρόικα επιμένει σε οδυνηρότατα μέτρα για να μείνουμε στη ζώνη του ευρώ, εμείς θα πεισμώσουμε και θα πούμε, "δεν φεύγουμε από τη ζώνη του ευρώ γιατί είναι σημαντικό αυτό το ζήτημα;'" Παραμένουμε, όσο οδυνηρά (και αν) είναι τα μέτρα;», είπε συγκεκριμένα ο Αντρος Κυπριανού σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 24h.com.cy στην οποία αναφέρθηκε και το Reuters αλλά και το Blomberg.
Ερωτηθείς συγκεκριμένα εάν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου, ο Κυπριανού απάντησε: «Σίγουρα το αφήνουμε ανοιχτό. Δεν προκαθορίζω τώρα τι θα κάνουμε, αλλά λέω ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν πάρα πολύ σοβαρά εάν θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κυπριακού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση