GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ TWITTER “Έφυγε” ο Αποστόλης που πάλευε με τον καρκίνο! #TolislovedMaria

Πάγωμα ένιωσαν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πασαρέλας και του τραγουδιού μόλις πληροφορήθηκαν το χαμό του Αποστ...

Πάγωμα ένιωσαν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πασαρέλας και του τραγουδιού μόλις πληροφορήθηκαν το χαμό του Αποστόλη, που με το δικό του μεγαλείο ψυχής πάλευε καθημερινά με τον καρκίνο και όλοι του έδιναν κουράγιο μέσα από το twitter.
Ήταν το άγγιγμα ψυχής που τους έδινε καθημερινά ο Αποστόλης, ο νεαρός Έλληνας που μοιράστηκε δημόσια στο twitter το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό.
Η μόνη του παρηγοριά ήταν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού μέσα από αυτό μπορούσε να συνομιλεί με ανθρώπους που τον ακολουθούσαν και μάθαιναν τα νέα του.
Ανάμεσα σ’ αυτούς ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, τραγουδίστρια Ευριδίκη, το πρώην μοντέλο Κάλλυ Τσιλίδου, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι.

Ο Αποστόλης κάθε μέρα αναρτούσε στο twitter φωτογραφίες του, πριν και μετά από τις χημειοθεραπείες του.
Προσπαθούσε με δικά του σχόλια να το διασκεδάσει.
Από την άλλη ήταν τρελά ερωτευμένος με τη Μαρία του, όπως την αποκαλούσε.
Είχε ζητήσει μάλιστα από όλους, όταν θα έφευγε απο τη ζωή, να έγραφαν όλοι το #Tolislovedmaria. Και το έκαναν…
H ιστορία του συγκινούσε. Περίμεναν όλοι με αγωνία να τουιτάρει κάτι για να δείξει ότι είναι καλά.
Όμως, το μεσημέρι της Κυριακής η είδηση ότι ο Αποστόλης έφυγε από την ζωή με το κεφάλι ψηλά έκανε αμέτρητους διαδικτυακούς φίλους του να δακρύσουν.
Συγκλονίζει η ιστορία του Αποστόλη και της Μαρίας
Οι δύο νέοι γνωρίζονταν από το σχολείο και ζούσαν μαζί. Τους τελευταίους μήνες ο Αποστόλης έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.
Το μόνο που ζήτησε πριν τον θάνατο του, ήταν να μάθει ο κόσμος το πόσο αγαπούσε τη σύντροφό του.
Ο ίδιος μέσω του Twitter, δήλωνε με κάθε τρόπο την αγάπη του για τη Μαρία.
Μέσα από το Blog του, docamiok.blogspot.gr, ο Αποστόλης κατέγραφε τις σκέψεις του και περιέγραφε με δύναμη ψυχής την κατάσταση του από το κρεββάτι του πόνου, ενώ συμβούλευε τους ομοιοπαθούντες του αλλά και όλους τους αναγνώστες του, να αισιοδοξούν και να μη χάνουν την όρεξη για ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση