GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το κινητό που η μπαταρία του κρατά μέχρι και 15 χρόνια!

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μπαταρίες με μεγαλύτερη διάρκεια για smartphone...

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μπαταρίες με μεγαλύτερη διάρκεια για smartphones...
Ωστόσο, η εταιρία CES (Consumer Electronics Show), παρουσίασε στο Λας Βέγκας την δική της πρόταση κινητού που δεν... υποφέρει από τα ενεργειακά προβλήματα των υπολοίπων.
Πρόκειται για το SpareOne, που λειτουργεί με μια παραδοσιακή μπαταρία ΑΑ και οι κατασκευαστές του ισχυρίζονται ότι μπορεί να παραμείνει φορτισμένο μέχρι και 15 χρόνια.
Το νέο τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί ως ένα εφεδρικό τηλέφωνο που μπορεί να έχει κανείς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου για έκτακτες ανάγκες.
Μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να παρέχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε προεπιλεγμένους αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αυτή η μονή μπαταρία, από την άλλη, προσφέρει χρόνο ομιλίας μέχρι και 10 ωρών.
Η συσκευή είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει αυτόματα τη θέση της μέσω του mobile ID της, διαθέτει ενσωματωμένο φακό, ενώ στην συσκευασία περιέχεται και η AA μπαταρία της. Η τιμή του κινητού θα είναι μόλις 38 ευρώ.

1 σχόλιο

  1. Ό,τι θέλεις γράφεις; Δεν ξέρεις εγγλέζικα... Με το εν λόγω κινητό της CES (τρομάρα σου! (κάνεις και σεξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση