GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντινόπουλος: Ο Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής το 1983!

Νέο σήριαλ στην κόντρα Νίκου Χατζηνικολάου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο προστέθηκε πριν από λίγο στη Β...


Νέο σήριαλ στην κόντρα Νίκου Χατζηνικολάου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο προστέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή με τον κ.Ντινόπουλο να μοιράζει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο κ.Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής τη διετία 1983-1984 ως υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του τότε βουλευτή Έβρου Παναγιώτη Χατζηνικολάου.
Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι από το έγγραφο αποδεικνύεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για 2 χρόνια και όχι μόνο για 5-6 μήνες όπως υποστήριξε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος.

8 σχόλια

  1. Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Ζωγραφάκη και Λιβανού.

    [Αναμένουμε σε λίγο να μας ενημερώσει, μέσα από τις σελίδες του, ο Νικολάκης, μιας και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους]


    Τι λέει ο ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου;»

    Σύμφωνα με τους ελεγκτές η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ

    Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής και συνεπώς «κρυφού χρήματος» με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές και εμπλεκόμενες δεκάδες offshore και αλλοδαπές εταιρείες, πίσω από τις οποίες φέρεται να βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, αποκαλύπτει το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».

    Στις 250 σελίδες του πορίσματος ξετυλίγεται το κουβάρι των αγοραπωλησιών ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.

    Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Β. Μεϊμαράκη, διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος, μεταβιβάσεων και ΦΠΑ από τις εταιρείες, ιδιοκτήτες των οποίων φέρονται να είναι ο γνωστός εφοπλιστής και o κ. Καρούζος, για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα.

    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ελεγκτών η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ;
    ΛΑΣΠΟΒΟΛΟΣ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εναι ο ιδιος που κατηγορούσε το πρωτο μνημόνιο και υπεραμυνετε του τρίτου που ειναι σαφώς χειρότερο του πρωτου. θαυμαστε στεθεροτητα ανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΜΕΠΛΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ "ΚΑΤΙΝΑ" ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΕΞ'ΑΛΛΟΥ Τ'ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χατζινικολάου, ο συνεταίρος του Κουρή, η προσωποποίηση της αρετής, διορισμένος στη Βουλή, στο γραφείο του μπαμπά του; Δε θέλω να ακούω 'αλακίες, το παιδί είναι σωστό, το αποκλείω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντινοπουλε ο ανθρωπος δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ.
    Για πες μας εσυ εχεις ιδρωσει ποτε στην ζωη σου επαγγελματια της πολιτικης.
    Να πλενεις το στομα σου οταν αναφερεσαι για τον Χατζηνοκολαου.
    Ποιες ειναι οι δικες σου περγαμινες μπορεις να μας πεις?
    Ενα παρασιτο του Ελληνικου κοινοβουλιου εισαι οπως και αρκετοι αλλοι που ειναι σαν τα μουτρα σου.
    Χασου απο μπροστα μας και μην ξαναγραψεις εδω ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά μόνο εγώ είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ σε αυτή την χώρα !!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΉΞΕΡΑ; ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΉΡΩΝΑ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ!!!!!Παλιοπουστες όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση