GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρζάι υποσχέθηκε εκλογές το 2014

Οι προεδρικές εκλογές του 2014 στο Αφγανιστάν, θα διεξαχθούν κανονικά, όπως υποσχέθηκε ο Χαμίντ Καρζάι, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε ότι ...

Οι προεδρικές εκλογές του 2014 στο Αφγανιστάν, θα διεξαχθούν κανονικά, όπως υποσχέθηκε ο Χαμίντ Καρζάι, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε ότι εάν η θητεία του «παραταθεί έστω και μια ημέρα θα θεωρηθεί παράνομη».
«Οι εκλογές θα διεξαχθούν σίγουρα. Διαλέξτε τον υποψήφιο που προτιμάτε», τόνισε ο Καρζάι σε συνέντευξη Τύπου στο προεδρικό μέγαρο.
Η καθόλου δημοφιλής κυβέρνηση Καρζάι προσπαθεί να αλλάξει τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ώστε να μην συμπέσουν με την αποχώρηση των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014, όταν οι αφγανικές δυνάμεις αναλάβουν τον έλεγχο της ασφάλειας.
Ομως τα δεκάδες κόμματα της αντιπολίτευσης στο Αφγανιστάν έχουν συνασπιστεί εναντίον της κυβέρνησης, ζητώντας οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στο χρόνο που έχει οριστεί και σύμφωνα με το σύνταγμα και αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Καρζάι θα μπορούσε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ο Καρζάι επιτέθηκε κατά των ξένων μέσων ενημέρωσης κατηγορώντας τα ότι προωθούν ένα «καταστροφικό σενάριο» για το Αφγανιστάν, μετά την αποχώρηση της πολυεθνούς δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση