GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 20 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μανιτάκη -Τρόικας

Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη με τους ελεγκτές της Τρόικας το βράδ...


Μόλις 20 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη με τους ελεγκτές της Τρόικας το βράδυ της Δευτέρας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, το κρίσιμο ζήτημα της απαίτησης της τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο.
«Η συζήτηση προχωρά. Πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί θετικά» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Μανιτάκης.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες.
Αυτή την ώρα, αναφέρει το protothema.gr, είναι σε εξέλιξη η σύσκεψη της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ενώ για τις 10:00 το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Σημειώνεται ότι το ραντεβού του κ. Μανιτάκη με την Τρόικα ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση καθώς η συνάντηση των ελεγκτών με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, για τη «μαύρη τρύπα» ύψους 1,1 δισ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ, εξελίχθηκε τελικά σε μαραθώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση