GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

21χρονος Αλβανός διακινούσε χασίς και κοκαΐνη!

Σημαντική επιτυχία για το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, που έβαλε τέλος στη δράση ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διακινούσε π...


Σημαντική επιτυχία για το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, που έβαλε τέλος στη δράση ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, που διακινούσε ποσότητες χασίς και κοκαΐνης στην Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή.
Το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας είχε πληροφορίες για την δράση του 21χρονου και τις τελευταίες ημέρες τον είχε θέσει σε στενή παρακολούθηση.
Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος με επικεφαλής τον διοικητή κ. Σταύρο Πατσιά, έστησαν επιχείρηση και συνέλαβαν επ` αυτοφώρω τον 21χρονο σε αγροτική θέση στην περιοχή του «Αγίου Νικολάου» στην Αμαλιάδα, την ώρα που αφαιρούσε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, με προφανή σκοπό την εμπορία.
Ο 21χρονος είχε επιλέξει ένα σημείο στην αγροτική θέση, που παρείχε φυσική κάλυψη καθώς ήταν καλυμμένος με βάτα και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο συγκεκριμένο σημείο έκρυβε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών που διοχέτευε στην αγορά.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 200 γραμμαρίων και πέντε συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων.
Μάλιστα, ο 21χρονος ήταν τόσο οργανωμένος, που είχε διαχωρίσει την κάνναβη σε σακουλάκια διαφορετικού χρώματος, ανάλογα με το βάρος, για να μην χάνει χρόνο όταν πήγαινε να τα πάρει για να τα πουλήσει σε τοξικομανείς της περιοχής.
Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση