GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Μαξίμου φοβάται ότι δεν θα περάσουν από τη Βουλή τα μέτρα που φέρνουν τα 31,5 δισ. ευρώ

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις σημερινές ψηφοφορίες στην Βουλή που ανέδειξαν με τον πλέον έντον...


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις σημερινές ψηφοφορίες στην Βουλή που ανέδειξαν με τον πλέον έντονο τρόπο την ανυπαρξία συνοχής στην τρικομματική κυβέρνηση.
Οι φόβοι που εκφράζονται πλέον είναι πώς υπό τις παρούσες συνθήκες θα είναι δύσκολο να περάσει από την Βουλή το πακέτο των μέτρων που αποτελούν προαπαιτούμενο για να εξασφαλίσουμε τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ
Η καταψήφιση της τροπολογίας για τον ΕΟΠΥΥ, οι απώλειες που σημειώθηκαν στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και η μη ψήφιση από τον αναγκαίο αριθμό βουλευτών του άρθρου για τους μηχανικούς, έχουν θορυβήσει το πρωθυπουργικό επιτελείο, σύμφωνα με το iefimerida.gr
Παρά τους δραματικούς τόνους του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και την δημόσια θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, είναι προφανές ότι η ΔΗΜΑΡ έχει αποφασίσει να εμμείνει στις θέσεις της αλλά και αρκετοί βουλευτές της Ιπποκράτους αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη κομματική γραμμή.
Με δεδομένη τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα εργασιακά αλλά και τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Παραστατίδης και Μιχάλης Κάσσης που κινούνται στο ίδιο κλίμα, δημιουργείται πλέον σοβαρό θέμα για τον σχηματισμό της αναγκαίας πλειοψηφίας στις 7 Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή. Ανάλογος προβληματισμός υπάρχει και για τον Προϋπολογισμό ο οποίος αναμένεται να ψηφιστεί στις 11 Νοεμβρίου.
Οι σημερινές δραματικές εξελίξεις έχουν θορυβήσει και τους δανειστές μας οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πώς έχουν φτάσει στις κόκκινες γραμμές τους και δεν προτίθενται να υποχωρήσουν στα αιτήματα που τίθενται από την ΔΗΜΑΡ αλλά και από μέρος του ΠΑΣΟΚ.
Κορυφαίοι κοινοβουλευτικοί παράγοντες μιλούν πλέον για σοβαρό κίνδυνο σε ότι αφορά την διαδικασία των ψηφοφοριών που θα ακολουθήσουν με τα όποια επακόλουθα για την χρηματοδότηση της χώρας μας από τους δανειστές μας.
Κι αυτό γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν και βουλευτές της ΝΔ που βλέποντας το σημερινό κλίμα ενδεχομένως να θελήσουν να διαφοροποιηθούν αδιαφορώντας για την βεβαιότητα της διαγραφής τους από το κόμμα.
Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας επαρκούν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου γεγονός που εφόσον αληθεύει σημαίνει πώς από την ημερομηνία αυτή και μετά η χώρα ενδεχομένως να βρεθεί σε εξαιρετικά δεινή θέση.

10 σχόλια

  1. Να βρεθεί σε εξαιρετικά δεινή θέση μια φορά και η κυβέρνηση, τόσα χρόνια βρισκόμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρόμαξε η "έτοιμη να κυβερνήσει" Αριστερά ...!!!

    Και "μαλώνει" τον Σαμαρά που πάει να τινάξει στον αέρα την συγκυβέρνηση...

    Λίγο κόντεψε να βάλει σαν πρωτοσέλιδο τόν τίτλο η ΑΥΓΗ..
    "Σταμάτα να παίζεις με τα νεύρα μας"

    Εύλογα δημιουργείται η απορία στον κάθε νοήμονα αναγνώστη : ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ να κατηγορείτε την κυβέρνηση αυτή βάζοντας μπροστά διάφορα "κοσμητικά"...

    Τώρα λοιπόν που ο ίδιος ο Σαμαράς ΡΙΣΚΑΡΕΙ την πτώση της εσέις τον κατηγορείτε για αυτό ;;;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ :::

    Φυσικά και δεν πάτε.
    Θέλετε ΜΟΝΟ να είστε απέναντι και να πετάτε "πέτρες".

    Και τώρα που κινδυνεύετε να έρθετε εσείς στα πράγματα ΤΡΕΜΕΤΕ ακόμα και με την πιθανότητα!!!

    Με τον ρυθμό αυτό που πάτε
    σε λίγο θα δηλώσετε αποχή από την ψηφοφορία ώστε να περάσει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ το σε ΕΝΑ άρθρο
    νέο πακέτο.

    Τα ορφανα του ..σοσιαλισμου

    Το να λέει κανείς στην κοινωνία ότι εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ είναι σαν να δηλώνει ζηλωτής Χριστιανός σε συνάθροιση φανατικών Μουσουλμάνων.

    Αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα κενό στην πολιτική ζωή.
    Ένα κενό που σπεύδουν να το καλύψουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιο κοντά στην γραμμή του τερματισμού.

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι του παλαιοκομματικού ΠΑ$$ΟΚ έσπευσε να ενταχθεί στο £ΥΡΙΖΑ.
    Το ένστικτο των...μπαρουτ$$$$$$
    καπνισμένων συνδικαλιστών και λοιπών αγωνιστών των άλλοτε κραταιών κλαδικών και τοπικών οργανώσεων του Κινήματος είναι σχεδόν αλάνθαστο.

    Ιστορικά το κόμμα του κ. Τσίπρα ίσως κληθεί να διαδραματίσει τον ρόλο που παίζει η ασφάλεια της χύτρας, η οποία θα πρέπει να ανοιχτεί για να βγει από το σκεύος ο πολύς ατμός.
    Κάτι που στο παρελθόν έκανε και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που έλκει πολλούς πρώην οπαδούς του Ανδρέα Παπανδρέου στις γραμμές του κ. Τσίπρα.

    Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου.
    Ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελεχιακό δυναμικό ανάλογο με εκείνο που διέθετε το ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΛΕΦΤΑ..ΠΑΠΑΛΑ, αρχίδια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H τρόικα απειλεί και ξαναφέρνουν όσα δεν ψηφίστηκαν σήμερα σε άλλα νομοσχέδια ! Ο Αντωνάκης τρέμει και απειλεί τους βουλευτές του. Ο Βαγγελάκης τα ίδια, την ώρα που το κόμμα του χαροπαλεύει ανάμεσα στο 3- 5%, δηλαδή δεν θα έχει ούτε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα, αν καταφέρει να μπει στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ παίζει παιχνίδι σκοπιμοτήτων και ψηφίζει τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα που θα λυγίσουν τους Έλληνες ! Πολιτικοί νάνοι, οι βουλευτές των 3 κομμάτων, ψηφίζουν την εξόντωση των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τυφώνας Αντώνης ΣΑΡΩΣΕ τους πολιτικαντισμούς των υποκριτών
    Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.

    Αυτό το ΑΛΑΛΟΥΜ που ζούμε τον τελευταίο (κυρίως) μήνα με τους Βενιζέλο και Κουβέλη να προσπαθούν να δείξουν το ..."φιλολαϊκό" τους προσωπείο πήρε ΤΕΛΟΣ.

    Ο Σαμαράς τα "πήρε" (και τους σήκωσε) με αποτέλεσμα να τους φέρει μπροστά στις ΕΥΘΥΝΕΣ τους.

    Και μαζί με αυτούς και ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές, Συμπολιτευόμενους αλλά και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ...

    Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και για τους αντιπολιτευόμενους αφού τυχούσα ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης θα τους δώσει τα αναμένα κάρβουνα στο ΧΕΡΙ...

    Ήδη κρύος ιδρώτας τρέχει στην πλάτη ορισμένων "Αντιμνημονιακών" που ΣΙΩΠΟΥΝ αποφεύγοντας να ρίξουν λάδι στην φωτιά.

    ΚΑΝΕΙΣ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τόλμησε να πεί ότι η ψηφοφορία θα είναι "ψήφος εμπιστοσύνης" ώστε να μπορεί να ζητήσει μετά ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ________________________________
    Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση
    τελείωσε και τους "Τσάμπα Μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 13,5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕ "ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ" ΕΣΟΔΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 13,5 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΝΕΚΡΩΜΕΝΟΥΣ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ!!!!!ΤΟ 2014 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΗ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙΟΧΟΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ!!!! ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΟ ΟΤΙ ΦΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΝΗΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ:

    Ο ΕΛΠΙΖΩΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΧΕΖΩΝΤΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tραγέλαφος και αλχημείες για το άρθρο 4 των αποκρατικοποιήσεων!!!!

    Κοινοβουλευτικό μπάχαλο δημιούργησε το απίστευτο λάθος του προεδρείου της Βουλής να καταγράψει ως ψηφισθέν το 4ο άρθρο του νομοσχεδίου για την κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής του δημοσίου στις ΔΕΚΟ το οποίο όμως στην πραγματικότητα δεν είχε συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία!


    Το συγκεκριμένο άρθρο που αφορά την χρηματοδότηση του ΤΕΕ αλλά και την αναστολή διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου για 60.000 υπαλλήλους υπουργείων (σ.σ. επαναφέρει μέρος των «χρυσών» επιδομάτων σε εφοριακούς, τελωνιακούς, υπαλλήλους του Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης κ.α.) έλαβε 146 «ΝΑΙ», 121 «ΟΧΙ» και 26 «ΠΑΡΩΝ» και κατά συνέπεια δεν έχει την πλειοψηφία των 293 ψηφισάντων βουλευτών.

    Το γεγονός αυτό διέφυγε της... αριθμητικής προσοχής της εφορευτικής επιτροπής με αποτέλεσμα στο σημείωμα που έδωσαν στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκειμένου να αναγνώσει το αποτέλεσμα στην Ολομέλεια, να αναγράφει ότι «το άρθρο 4 γίνεται δεκτό»!

    Έτσι, μετά από προσθαφαιρέσεις και υπολογισμούς που διήρκεσαν μια ολόκληρη ώρα ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε στις 2 το μεσημέρι ότι το άρθρο 4 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και τελικώς η Βουλή -δυόμιση ώρες αργότερα- αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να παραδεχθεί ότι το άρθρο 4 είχε στην πραγματικότητα καταψηφιστεί!!!!
    ΡΕ ΤΌΣΟ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ
    Α-Κ-Ο-Μ-Α...ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΦΉΒΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΠΗΓΗ..http://www.protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΛΊΘΙΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΣΌΝΙΑ ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΊΣ ΚΑΙ ΠΆΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΌΧΙ ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΆΝΕ ΆΛΛΑ ΟΎΤΕ ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ,ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέχασα να σας πω τα καλύτερα...

    Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη... ξέρετε πώς; Με τα έξτρα 9δις μέτρα. Κοντολογις και εν μέσω ύφεσης του ύψους του 4,5%:....ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!!Η ΜΆΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    Καταργούνται τα δώρα για όλους ακόμα και για τους συνταξιούχους και ΑΜΕΑ.

    Αυξάνονται τουλάχιστον κατά 25% τα εισιτήρια...


    Καταργούνται οι περισσότερες φοροαπαλλαγές και τα αφορολόγητα ποσά για τα προστατευόμενα τέκνα.

    Αλλά το καλύτερο είναι ότι... με αυτή τη δημοσιονομική χημειθεραπεία το αναμένουν οι χαρτογοακάδες δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ και τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος στα 8 δισ. ευρώ.

    Επίσης προβλέπουν μείωση της απασχόλησης περίπου στο 3%. Δηλαδή επίσημα η ανεργία από 28% θα φτάσει 30%. Το καλύτερο είναι ότι το δημόσιο χρέος θα φτάσει στο 180% του ΑΕΠ.



    Καθιέρωση ειδικού τέλους άδειας καπνίσματος για ειδικούς χώρους καπνιζόντων σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα μαζικής εστίασης.

    Και τώρα που θα μείνουμε στο Ευρώ μπορείτε να κοιμάστε πλέον ήσυχοι. Θα σας νανουρίζει ο Μπουμπούκος και ο Κουβέλης και άμα ξυπνήσετε μάλλον θα φταίνε οι λαθρομετανάστες οπότε άφοβα μπορείτε να πέσετε στην αγκαλιά του μελαμψού Φύρερ που εύκολα μπορεί να σας φουσκώσει τα μυαλά με εθνικοσοσιαλισμό. Τώρα για τις τσέπες και την κοιλιά είναι ένα άλλο θέμα.

    Να υπενθυμίσω ότι θα σας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές και με τη δραχμή θα πεινάσουμε...


    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση