GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασαν 38χρονο στη Χαλκίδα για κλοπή χαλκού από εργοστάσιο

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου συνελήφθη στη Χαλκίδα 38χρονος Αλβανός, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνε...




Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου συνελήφθη στη Χαλκίδα 38χρονος Αλβανός, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχε διαπράξει κλοπή χαλκού από εργοστάσιο, που βρίσκεται στην περιοχή «Άγιος Ιωάννης» Κόκκινου Βοιωτίας.
Συγκεκριμένα , το μεσημέρι της Τετάρτης, υπάλληλος του εργοστασίου ενημέρωσε την Ασφάλεια Θηβών ότι δύο άγνωστοι δράστες, που στη θέα του τράπηκαν σε φυγή, είχαν διαπράξει κλοπή χαλκού από δύο μετασχηματιστές και δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποσυμπιεστών του εργοστασίου.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενήργησαν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Κοντά στο χώρο της κλοπής βρέθηκε ένα Ι. Χ. Φορτηγό, ιδιοκτησίας του 38χρονου, δίπλα στο οποίο εντοπίστηκε ένας τόνος χαλκού, που οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το εργοστάσιο και είχαν συσκευάσει, προκειμένου να τον φορτώσουν στο όχημά τους.
Επιπλέον στον χώρο της κλοπής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (φωτό). Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στη Χαλκίδα τον 38χρονο δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.
Η ποσότητα του αφαιρεθέντος χαλκού, η αξία του οποίου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ αποδόθηκε στον Διευθυντή του εργοστασίου, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το φορτηγό του 38χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.


Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση