GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χορήγηση αδειών για 4 οικόπεδα της ΑΟΖ

Άδεια σε εταιρείες για τέσσερα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, καθώς αυτά γειτνιάζουν με το οικόπεδο δώδεκα...

Άδεια σε εταιρείες για τέσσερα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, καθώς αυτά γειτνιάζουν με το οικόπεδο δώδεκα και έτσι δημιουργούνται οικονομίες κλίμακας.
Η κατ’ αρχήν χορήγηση άδειας για τα οικόπεδα «δύο» και «τρία» δόθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών «ΈΝΙ» που είναι ιταλικών συμφερόντων και «ΚΟΚΑΣ» που είναι νοτιοκορεατικών.
Το οικόπεδο «εννέα» δόθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών «Τοτάλ», που είναι πολυεθνική γαλλικών συμφερόντων και βρίσκεται σε σύμπραξη με τις ρωσικές εταιρείες «Νόβατεκ» και «Τζί-Πι Γκλόπαλ Ρεσόρσες». Τέλος το οικόπεδο «έντεκα» δόθηκε στη γαλλική «Τοτάλ».
Ο Κύπριος υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι με τις εταιρείες αυτές θα αρχίσει διαπραγμάτευση, η οποία αναμένεται να λήξει μέσα στο 2013 ενώ επεσήμανε πως με την υπογραφή των συμβολαίων θα καταβάλλονται και τα δικαιώματα προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

2 σχόλια

  1. KYBERNHSH GIA GELIA KAI GIA KLAMATA. AYTOYS PSIFISAME ; AYTOI EINAI PERIGELOS TOY KOSMOY ! PSEMATA, PSEMATA, PSEMATA APO ND KA PASOK ! MEGALO DOYLEMA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρατζαφέρης: "Αν συμβεί κάτι στον Σπύρο, πείτε στον Σαμαρά ότι θα του κόψω τα ποδάρια"!

    Συμφωνούμε ! Και εμείς, αν πάθουν κάτι τα παιδιά μας ή οι γονείς μας από το κρύο ή από έλλειψη γιατρών και φαρμάκων ή την ασιτία, δεν θα πρέπει να κόψουμε τα ποδάρια και τα χέρια σε όσους ψήφισαν και ψηφίζουν τα μέτρα φτωχοποίησης των Ελλήνων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση