GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιαστ​ής του BBC βίαζε ανήλικα επί 47 χρόνια!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας Guardian, ότι παρουσιαστής ενός από τα μεγα...


Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας Guardian, ότι παρουσιαστής ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, του BBC, βίαζε ανήλικα με την ανοχή ανώτατων...
στελεχών του καναλιού. Ο Τζίμυ Σάβιλε, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο, φέρεται από την εφημερίδα να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά περίπου 60 ανήλικα, ηλικίας 12-16 ετών.
Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε, αφού υπήρχαν φορές που βίαζε τα ανήλικα στο καμαρίνι του, αλλά κανείς δεν έλεγε τίποτα!
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία συνεργάτη του, ο οποίος όταν μπήκε μία φορά στο καμαρίνι του τον έπιασε επ αυτοφώρω, με ένα κορίτσι πολυ μικρό.
«Μπήκα μέσα. Και οι δύο ανέβασαν τα παντελόνια τους γρήγορα. Το κορίτσι θα μπορούσε να ήταν 16, ίσως και 15. Αλλά ήταν ένα από τα πολλά. Συνήθιζε να έχει πάντα ένα στο καμαρίνι του. Μόλις με είδε μου φώναξε και μου είπε: νεαρέ τι θέλεις; και με πέταξε έξω, αναφέρει ο Ντέιβιντ Νίκολσον.
Όπως ισχυρίζεται στη συνέντευξή του, όλοι γνώριζαν για τα καμώματα του Τζίμυ, από τους ανθρώπους που δούλευαν στο μακιγιάζ , στα στούντιο, μέχρι και τα αφεντικά.
Οι καταγγελίες είχαν ξεκινήσει από το 1959 ενώ συνεχίστηκαν μέχρι και το 2006, όπου ο Τζίμυ δε δίστασε να κακοποιεί σεξουαλικά και ανήλικες ασθενείς σε νοσοκομεία, για τα οποία συγκέντρωνε χρήματα…
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελίες και έχει αναστατώσει την κοινή βρετανική γνώμη.
Πηγή: aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση