GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιβεβαιώθηκε η επάνοδος της Ελλάδας σε τροχιά αξιοπιστίας»

Σημαντικό θεωρεί η ΔΗΜΑΡ το γεγονός ότι για πρώτη φορά, με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα, αναγνωρίζονται οι τεράστιες...

Σημαντικό θεωρεί η ΔΗΜΑΡ το γεγονός ότι για πρώτη φορά, με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα, αναγνωρίζονται οι τεράστιες θυσίες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός.
Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί επίσης ότι «επιβεβαιώθηκε η επάνοδος της Ελλάδας σε τροχιά αξιοπιστίας ανοίγοντας τον δρόμο για την εκταμίευση του συνόλου της οικονομικής βοήθειας και την επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής» και επισημαίνει ότι «οι αποφάσεις για θεσμοθέτηση Μηχανισμού Ενιαίας Τραπεζικής Εποπτείας εντός του 2013 και άμεσης εποπτείας των ιδιωτικών τραπεζών από την ΕΚΤ, είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία πλαισίου και την επιβολή ρυθμίσεων στον χρηματοπιστωτικό τομέα».
Ακόμη σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι η ΕΕ χρειάζεται πιο αποφασιστικές πολιτικές, που να ενισχύουν τα μέτρα ανάπτυξης, να αναχαιτίζουν το δόγμα της λιτότητας, της εσωτερικής υποτίμησης και της αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων. Γι’ αυτό η ΔΗΜΑΡ, με αίσθημα ευθύνης, επέμενε και επιμένει να χαρακτηρίζει στρατηγική επιλογή την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, ώστε να επωφεληθεί από τις εξελίξεις, με στόχο τη σταδιακή απαγκίστρωση μέσα από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης από τους επαχθείς όρους του Μνημονίου, αναφέρει η ανακοίνωση.

4 σχόλια

  1. Ου να μου χαθείς προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κουνελη το ποσο αξιοπουστας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ακουσες για επιμηκυνση ρε
    καραγκιοζη ??????????
    Που ακουσες για κουρεμα των
    ομολογων του δημοσιου (κρατων)?>
    Τι εγινε με το θεμα της ανακεφαλαιοποιησης των τρπεζων
    που αυξανουν το χρεος του δημοσιου
    μονο για την Ελλαδα?????
    Κερδιζεις χρονο γιατι αν κατα λαθος
    γινουν εκλογες εσυ και μασκαρας του
    Πασοκ θα δειτε βουλη πισω απο
    τα καγκελα η κατω απο τα ραδικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχασεις να φας ληγμενα μπας
    και συνελθεις................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση