GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Παναγιωτακόπουλος στον Πρετεντέρη...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΠΟΥΛΟΥ.  Επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας & Μέλους Πολιτικής Γραμματείας ΠΑΣΟΚ. Στο Δημοσιογράφο κ. Ι. ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΠΟΥΛΟΥ.
 Επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας & Μέλους Πολιτικής Γραμματείας ΠΑΣΟΚ.

Στο Δημοσιογράφο κ. Ι. Κ. Πρετεντέρη Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»
Στήλη Εμπιστευτικά


Λάλησε ο κόκορας … του συστήματος!
Θα μπορούσε να είναι τίτλος τιμής για μένα ένα λιβελογράφημα με υπογραφή του κ. Πρετεντέρη.
Κατανοώ και την ανησυχία του και τους φόβους του.
Κατανοώ ότι δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι κάποιοι απορρίπτουν τις πολιτικές που ο ίδιος μετά μανίας υποστηρίζει.
Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ταυτιζόμαστε με τις συντηρητικές του απόψεις και τους εναγκαλισμούς του με το εκάστοτε κυβερνητικό σχήμα.
Ο αειθαλής κ. Πρετεντέρης του Σημίτη, του Καραμανλή, του Σαμαρά, πιθανώς και του επόμενου!
Ο ομιλών «εξ ονόματος του λαού και ο εκφράζων το λαϊκό αίσθημα», υπό τη δέσμευση των εκάστοτε επιλογών των ευρισκομένων πάνω από τον ίδιο.
Ο υπερασπιστής της Τρόικα και του ΔΝΤ, με πάθος και καθημερινή συνέπεια, μεγαλύτερα και από αυτά του Τόμσεν.
Ο αναμάρτητος υπερασπιστής του αποκεφαλισμού των δημοσιών υπαλλήλων, της φτώχειας του λαού, των επενδύσεων (γενικώς και αορίστως), της εφαρμογής πολιτικών που διαλύουν μια κοινωνία.
Γιατί ο αδρά αμειβόμενος (με 700.000 ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δε διέψευσε) προφανώς δεν θέλει να διαταραχτεί η αμειβόμενη σχέση και επαφή με την εργοδοσία του.
Ο αναλυτής των πάντων, υπό το πρίσμα των συμφερόντων που διαχρονικά υπηρέτησαν οι μεγαλο – εργοδότες του.
Ο μεγαλο- δημοσιογράφος που εργολαβικά ανέλαβε εδώ και καιρό το καθήκον της διάλυσης και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη γιατί προφανώς σήμερα δεν το έχει ανάγκη.
Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι μπορεί να εκπροσωπεί δικαίως και με απόλυτη συνέπεια αυτούς που ανέλαβαν την εργολαβία της επιβολής χωρίς προβλήματα των νέων μέτρων.
Δεν μας ανακάλυψε τυχαία, ούτε σήμερα κατέληξε στο μέγα πολιτικό συμπέρασμα ότι «είμαστε μεγαλύτερο πρόβλημα από την Τρόικα».
Άλλωστε καθένας που διαφωνεί με τη λογική του («ανεξάρτητη» και «αυτόνομη»!), αποτελεί εν δυνάμει κίνδυνο για την ισορροπία ενός συστήματος συμφερόντων από τα οποία πάντοτε κάτι θα προσδοκά.
Απλά ανησυχεί μήπως και ντεραπάρει το όχημα που μας οδηγεί στην καταστροφή.
Μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα. Γιατί η κρίση κατασκευάζει κροίσους και άρα ανθρώπους που πάντοτε θα έχουν την ανάγκη της «δημοσιογραφικής» προστασίας του.
Εντάξει! Εμείς «λαλήσαμε» και ζητάμε την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση.
Και αυτός «λάλησε» σαν ο κόκορας του συστήματος, που ανησυχεί μη τυχόν χαλάσει η ησυχία στην «κοιμώμενη πολιτεία».
Όλως τυχαίως «λάλησε» τη μέρα που η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών καλείται να επικυρώσει μέτρα κοινωνικής διάλυσης.
Αξιότιμε κ. Πρετεντέρη, αλήθεια πριν μιλήσεις για τους άλλους, καλό είναι να αναρωτηθείς πόσο κοστίζεις εσύ σε αυτή τη χώρα.
Αλήθεια κατάλαβες ποτέ τη διαφορά μας; Εμείς να υπερασπιζόμαστε αυτά που πιστεύουμε και εσύ να υπερασπίζεσαι αυτά που οι εργοδότες σου πιστεύουν.
Καληνύχτα…

9 σχόλια

  1. Ότι και να πει κανείς στον Πρετεντέρη ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο Παναγιωτακόπουλος (αυτός που συνεχεια απειλούσε ότι θα φύγει απο το ΠΑΣΟΚ) δεν αναφέρθηκε και στον Πρετεντέρη του ΓΑΠ;
    καλή είναι η κριτική αλλά χάνει την αξία της οταν αυτός που την κάνει έχει χάσει απο καιρού τη δική του αξιοπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ο ΓΑΠ 18.00 δεν ειναι ουτε για τα δικα σου ουτε για τα μουτρα του Πρετεντερη και κακως αναμειχθηκε στα πολιτικα πραγματα οταν το πανω χερι εχουν οι καθε λογις Πετεντερηδες υπηρετες των αφεντικων που κατασπαραξαν τα κρατικα ταμεια και μαλιστα απο τα δανεικα που καλουμαστε εμεις να πληρωσουμε τωρα. Ο ΓΑΠ δεν τους προσκυνησε τους υπηρετες ντων αφεντικων τους και γιαυτο δεν τον αναφερει, δεν εχει ο ΓΑΠ καμια δουλεια με αυτο τον συρφετο που κυβερνησε και κυβερνα ουσιαστικα αυτο τον τοπο. Ειναι δε η πρωτη φορα που συμφωνω με τον Παναγιωτακοπουλο αφου κτυπα αυτον τον εμπαθη και αντιπαθητικο δημοσιογραφο του μεγαλου καναλιου (με μικρο το μ). Ομως ξεχνατε ολοι σας οτι εμεις ο Λαος της πλειοψηφιας κανουμε κουμαντο και ολο αυτο το σαπιο μηντιακο συστημα θα το βαλουμε στην θεση του αφου εισπρακτικα θα τους παιθανουμε μεχρι να κλεισουν.
    Σου υπενθυμιζω την αθλιοτητα του ''Λεφτα υπαρχουν'' που βαναυσα παραποιηθηκε για να πετυχουν το σκοπο τους και αν αντεχει η ιδεολογια σου τοτε ακουσε την αληθεια πως πραγματι ελεχθη και γιατι και πως το παραποιησαν οι αθλιοι.
    1. http://www.youtube.com/watch?v=EJKi4hbbQnY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΑΙΣΧΡΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ,ΑΠΛΗΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΑΛΙΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΩΡΑ; Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ. ΣΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ OFSHORE ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι το σούπερ μαργκετ μας σας ανακοινωνει ,στο ράφι τον ΛΗΓΜΈΝΩΝ θα βρείτε.. Μακαρόνια ληγμένα 3 μηνών μονό 0.20 λεπτά τα δυο κιλά.

    Κονσερβα βοιου κρεατος ληγμένη μόνο τριών μηνών 0.50..

    Νερό εμφιαλωμένο γερμανικο ληγμενο μόνο έξι μηνών 0.15 λεπτά η εξάδα..

    Σοκολάτα Ελβετίας ληγμένη πέντε μηνών ΜΟΝΟ 0.40 λεπτά..

    Κατεψυγμένο μπαρμπούνι μεσογείου ληγμενο μόνο εφτά μηνών..1,23 το κιλό..

    Κατεψυγμένο Αρνάκι γάλακτος νέας Ζηλανδίας ληγμενο ενός έτους μόνο 1,27 το κιλό , όσπρια, λαχανικά ... Κ.Τ.Λ ..Κ.ΤΛ...Κ.Τ.Λ...

    Ρε πούστηδες να μην είχα εστιατόριο να ΤΆΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΥΣ..

    ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΡΕ ΜΙΧΑ Ο ΕΦΕΤ πόσους υπάλληλους έχει ρε ΜΑΛΑΚΑ;

    ΠΟΣΟΥΣ; ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ 17 -20 ΑΤΩΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης ..Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν συμφωνω σε τιποτε με τον ΣΑΛΜΑ αλλα χθες εκανε τον ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ με τα κρεμιδακια που λεει ο λαος του υπεδειξε πως πρεπει να διμοσιογρσφει.μπροβο ΣΑΛΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕς ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΣ 4/43 ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΝΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ .ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΖΟΝΤΕ. ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ.. ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που δουλεψε και πότε ο Παναγιωτακόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση