GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσουρούλης: Πρωταπριλιάτικο αστείο η εκκένωση των Ελληνικών νησιών

Σάλος προκλήθηκε με την είδηση που κυκλοφόρησε και αφορούσε στην απαίτηση της τρόικα για εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που ...


Σάλος προκλήθηκε με την είδηση που κυκλοφόρησε και αφορούσε στην απαίτηση της τρόικα για εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους. Την είδηση διέψευσε ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ο οποίος την χαρακτήρισε «πρωταπριλιάτικο αστείο».
«Δεν έχει ειπωθεί ποτέ από κανέναν της τρόικα σε υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης τέτοιο πράγμα. Ακόμα κι αν είχε ειπωθεί θα ήταν μόνο πρωταπριλιάτικο αστείο«, είπε χαρακτηριστικά στο enikos.gr ο κ. Μουσουρούλης, ο οποίος νωρίτερα είχε διαψεύσει την είδηση με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.
Επίσης με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την τρόικα να έχει ζητήσει την εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση