GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μαυραγάνης: «Είναι η ώρα για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις»

Την ανάγκη άμεσων και μεγάλων μεταρρυθμίσεων επεσήμανε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης μιλώντας στη Βουλή τονίζοντας ...


Την ανάγκη άμεσων και μεγάλων μεταρρυθμίσεων επεσήμανε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης μιλώντας στη Βουλή τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι «είναι η ώρα για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει πίσω στο μοντέλο της ψωροκώσταινας».
Συγκεκριμένα, ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου για τη διατήρηση των Δ.Ο.Υ στην εκλογική της περιφέρεια, εξήγησε ότι «πρέπει να τραβήξουμε εμπροστά. Δεν μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι στο μοντέλο της Δ.Ο.Υ όπως λειτουργεί σήμερα.
Πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι επισκέψεις των πολιτών σε αυτή την υπηρεσία. Έχουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το πώς αυτό μπορεί να γίνει. Έχουμε πρόταση για ηλεκτρονοποίηση των πληρωμών και αλλαγή κώδικα βιβλίων και στοιχείων».
Επιπροσθέτως, απαντώντας σε ερώτηση της κυρίας Ραχήλ Μακρή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κατάργηση των Δ.Ο.Υ είναι απαίτηση της Τρόικας, ο κ. Μαυραγάνης επεσήμανε «δυστυχώς θα έπρεπε αυτές τις αλλαγές να τις έχουμε κάνει ήδη . Να μη στοχοποιούμε την Τρόικα. Αυτές οι αλλαγές έπρεπε να εχουν γίνει από εμάς και τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Ο εκσυγχρονισμός είναι μεγάλο στοίχημα. Αν δεν αλλάξει η δημόσια διοίκηση δε θα πετύχουμε».
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση