GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως περνούν την ώρα τους στη φυλάκη οι Λάκης και Νότα Γαβαλά;

Ο Λάκης Γαβαλάς παραμένει στη φυλακή, όπως και η αδελφή του Νότα Γαβαλά. Ο...

Ο Λάκης Γαβαλάς παραμένει στη φυλακή, όπως και η αδελφή του Νότα Γαβαλά.
Ο...επιχειρηματίας, περνάει δύσκολες ώρες αφού στην προσπάθειά του να σώσει την επιχείρησή του ήρθε αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη. Μάλιστα, η ιταλική Vogue, αποθέωσε με άρθρο της τον mr. Lak., χαρακτηρίζοντάς τον ως τον βασιλιά της Μυκόνου, αλλά και ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ελληνικής μόδας.
Ο ίδιος έχει ξαναρχίσει το τσιγάρο, που είχε κόψει πριν αρκετά χρόνια, ενώ σκέφτεται να γράψει βιβλίο. Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», η αδελφή του, Νότα, κάνει επιχειρηματικά ανοίγματα στην Τουρκία χωρίς να φαίνεται πουθενά το όνομά της, αφού συγγενικά της πρόσωπα την επισκέπτονται τακτικά και της δειγματίζουν υφάσματα και σχέδια ρούχων, τα οποία εξετάζει προσεκτικά!

2 σχόλια

  1. ΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΉΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΘΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ.ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά θα τα περνά στην φυλακή, έξω θα πλήρωνε για να έτρωγε να μπουτσο τώρα θα τον τρώει δωρεάν, .... Όσο για την μπίζνες της αδελφής τους ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ,,,ΡΕ ΓΟΥΔΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΟ ΑΥΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση