GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριετής ποινή φυλάκισης για τον πρώην μπάτλερ του πάπα

Την καταδίκη και την επιβολή τριετούς ποινής φυλάκισης στον πρώην μπάτλερ του πάπα Βενέδικτου ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας του Βατικανο...

Την καταδίκη και την επιβολή τριετούς ποινής φυλάκισης στον πρώην μπάτλερ του πάπα Βενέδικτου ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας του Βατικανού, Νικόλα Πικάρντι.
Ο κ. Πικάρντι ζήτησε επίσης την ισόβια απαγόρευση στον πρώην μπάτλερ Πάολο Γκαμπριέλε να εργαστεί στο Βατικανό, μόνο όμως σε υπηρεσίες όπου ασκείται εξουσία.
Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισης Κριστιάνα Αρου, ζήτησε από το δικαστήριο τη μετατροπή της κατηγορίας από «κλοπή» σε «κατάχρηση εξουσίας», κατηγορία που δεν προβλέπει ποινή φυλάκισης.
Στην τελική του κατάθεση ο Γκαμπριέλε δήλωσε ανέκφραστος στο δικαστήριο ότι ενήργησε αποκλειστικά και μόνο από βαθιά αγάπη προς τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον πάπα για τον οποίο εργαζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση