GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασχηματισμός μετά τα μέτρα (;)

Μετά την ψήφιση από τη Βουλή των μέτρων που έχει απαιτήσει η τρόικα, προκειμένου να προχωρήσει σε θετική έκθεση αξιολόγησης της ελληνι...

Μετά την ψήφιση από τη Βουλή των μέτρων που έχει απαιτήσει η τρόικα, προκειμένου να προχωρήσει σε θετική έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, και κατά συνέπεια στην εκταμίευση της επόμενης δόσης από το Μνημόνιο, αναμένεται να προχωρήσει ο Αντώνης Σαμαράς σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του…
Τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι πληροφορίες για ζυμώσεις και σχεδιασμούς στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που καταγράφει και η “Ημερησία του Σαββάτου”, με σχετικό παραπολιτικό της, όπου υπογραμμίζει ότι ο Πρωθυπουργός προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε “διορθωτικές παρεμβάσεις” στο κυβερνητικό σχήμα, αμέσως μετά την ψήφιση των νέων μέτρων από τη Βουλή.
Οι ίδιες πληφορορίες αναφέρουν ότι στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα συμμετέχουν πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα αυξηθεί και η εκπροσώπηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

2 σχόλια

  1. "ΣΦΑΓΗ" ετοιμάζουν οι 3 καβαλέρος, αφού υποχρεώσουν τους βουλευτές τους να ψηφίζουν τα ΑΘΛΙΑ μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ.
    Υπουργοί και βουλευτές των τριών κομμάτων θα διαγραφούν ή θα παραμεριστούν για να τακτοποιήσουν οι 3 "ηγέτες" τους παρατρεχάμενους κολλητούς. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, αφού τους ταπεινώσουν με το "ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ" και μετά θα τους εξαφανίσουν πολιτικά !
    Δύσκολα τα πράγματα για τα "μπακογιαννάκια" και τα "καραμανλάκια" στη ΝΔ ! Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τον Κουβέλη υπάρχει παγωμάρα στα 3 κόμματα. Προβληματισμός και στη ΝΔ γιατί σήμερα άρχισαν πιο έντονες αποδοκιμασίες προς βουλευτές της ΝΔ, ενώ στην άφιξη του Άξιον Εστί οι χιλιάδες πιστών δεν χειροκρότησαν τους κυβερνητικούς υπουργούς και βουλευτές, ενώ ακούγονταν και αρνητικά σχόλια γι' αυτούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μόνος λόγος που αφήνει ο Σαμαράς να διαρρέονται σενάρια ανασχηματισμού είναι για να μαντρωθούν οι Κυβερνητικοί Βουλευτές και να ψηφίσουν ΝΑΙ στα μέτρα, ευελπιστώντας έτσι να πάρουν κάποιο υπουργικό θώκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση