GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέες ταινίες της βδομάδας...

''Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι'' ονομάζεται η ταινία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Σμαραγδής και προβάλλεται αυτή την βδομάδα σ...



''Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι'' ονομάζεται η ταινία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Σμαραγδής και προβάλλεται αυτή την βδομάδα στις αίθουσες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Σμαραγδής ασχολείται με βιογραφίες ελληνικών προσωπικοτήτων, αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει το 1996 με τον ''Καβάφη'' και το 2007 με τον ''Εl Greco''.  Σε αυτή την ταινία εξιστορείται η ζωή του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη. Πρωταγωνιστούν ο βρβαευμένος με Όσκαρ Σεμπάστιαν Κοχ, ο Τζον Κλιζ, η Κατρίν Ντενέβ, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Άκης Σακελλαρίου και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.
 Ελληνικό στοιχείο υπάρχει και σε μία άλλη νέα ταινία, αφού πρωταγωνιστεί ο Ζακ Γαλιφιανάκης. Στην κωμωδία ''Οι Υποψήφιοι'' (Τhe Campaign) σατιρίζεται η προεκλογική διαδικασία και τα σλόγκανς που υοιθετούν οι υποψήφιοι. ''Τα πυροτεχνήματα την Τετάρτη'' (Fireworks Wednesday) είναι η τρίτη ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, ο οποίος έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ. Η ιστορίαπου αφορά μια κοπέλα στη νέα εργασία της εκτυλίσσεται την τελευταία Τετάρτη πριν το νέο περσικό έτος που γιορτάζεται με πυροτεχνήματα.
Η ταινία τρόμου της βδομάδας λέγεται V/H/S. Πρόκειται για μία ανθολογία τρόμου. Μία ομάδα μικροεγκληματιών αναλαμβάνει να βρει ένα σπάνιο κομμάτι βιντεοταινίας. Τέλος, προβάλλεται η ''Αρπαγή 2'' (Τaken 2) με τον Λίαμ Νίσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο με φόντο την Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του, αλλά τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση