GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος στρατιωτικός διοικητής στο ΝΑΤΟ

 Το ΝΑΤΟ πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα ότι ο διοικητής της αποστολής του στο Αφγανιστάν, ο αμερικανός στρατηγός Τζον Άλεν, θα αναλάβ...

 Το ΝΑΤΟ πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα ότι ο διοικητής της αποστολής του στο Αφγανιστάν, ο αμερικανός στρατηγός Τζον Άλεν, θα αναλάβει επικεφαλής όλων των στρατιωτικών επιχειρήσεών του ως ο νέος Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής στην Ευρώπη (SACEUR), έκαναν γνωστό πηγές.
Ο 58χρονος Άλεν αναμένεται να διαδεχθεί την ερχόμενη χρονιά τον νυν SACEUR, τον αμερικανό ναύαρχο Τζον Σταυρίδη. Ο Σταυρίδης είχε αναλάβει το 2009 τη διοίκηση του στρατιωτικού αρχηγείου του ΝΑΤΟ, που έχει την έδρα του στη βελγική πόλη Μονς.
Ο αμερικανός στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Άλεν αναλαμβάνοντας επικεφαλής της υπό το ΝΑΤΟ Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια (ISAF) στο Αφγανιστάν, η οποία πρόκειται να τερματίσει τις επιχειρήσεις μάχης το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση