GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέξας: Μητέρα αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για το βασανισμό της κόρης της

Σκληρές οι περιγραφές στις καταθέσεις των υπολοίπων ανήλικων παιδιών της Η 23χρονη μητέρα ισχυρίστηκε πως κακοποίησε βάναυσα την...

Σκληρές οι περιγραφές στις καταθέσεις των υπολοίπων ανήλικων παιδιών της
Η 23χρονη μητέρα ισχυρίστηκε πως κακοποίησε βάναυσα την κόρη της επειδή «δυσκολευόταν να μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα»
 
Μια 23χρονη αμερικανίδα από το Τέξας ενδέχεται να τιμωρηθεί μέχρι και με ποινή ισόβιας κάθειρξης για το βασανισμό της μικρής της κόρης, σε μια απόφαση που θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες από το δικαστήριο του Ντάλας.
Η Ελίζαμπεθ Εσκαλόνα ομολόγησε ότι το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου 2011 κόλλησε τα χέρια της δίχρονης κόρης της, Ζοσελίν Σεντίγιο, σε έναν τοίχο, την κλώτσησε στο στομάχι και την χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η μητέρα είχε κολλήσει τις παλάμες της Ζοσελίν στον τοίχο, χρησιμοποιώντας κόλλα και μπογιά, ενώ το δέρμα της μικρής έχει σχιστεί σε διάφορα σημεία.
Ένας από τους αδελφούς του κοριτσιού δήλωσε στις Αρχές ότι η μητέρα τους κλώτσησε το κορίτσι στο στομάχι και τη χτύπησε με μια ζώνη, ενώ ένας άλλος αδελφός είπε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή άκουγε τη μητέρα του να φωνάζει και το κορίτσι να κλαίει.
Η 23χρονη μητέρα, απηυδισμένη που η δίχρονη δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί μόνη της στην τουαλέτα, την έσυρε από τα πόδια από την κουζίνα σε ένα άλλο μέρος του διαμερίσματος, έβαλε κόλλα στα χέρια της και τα κόλλησε στον τοίχο για… τιμωρία.
Την κακοποιημένη μικρή βρήκε αναίσθητη η γιαγιά της, που έφθασε στο διαμέρισμα μετά από κλήση της Εσκαλόνα.
Η παιδίατρος που την εξέτασε στο νοσοκομείο του Ντάλας είχε πει ότι το κορίτσι είχε «απειλητικά για τη ζωή του τραύματα στο κεφάλι και άλλα εσωτερικά τραύματα».
Η άτυχη μικρή έπεσε σε κώμα για μια εβδομάδα, από τα πολλαπλά εσωτερικά τραύματα, αλλά τελικά κρατήθηκε στη ζωή κι όταν βγήκε από το νοσοκομείο, δόθηκε μαζί με τα άλλα τρία της αδέλφια στην αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση