GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργος θάνατος συνοριοφύλακα στις ΗΠΑ

Οι αμερικανικές αρχές διερευνούν την πιθανότητα ο ομοσπονδιακός συνοριοφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά στην πολιτεία ...

Οι αμερικανικές αρχές διερευνούν την πιθανότητα ο ομοσπονδιακός συνοριοφύλακας ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά στην πολιτεία της Αριζόνα κοντά στο σύνορα με το Μεξικό, να έχει σκοτωθεί «φίλια πυρά», ανέφεραν χθες πηγές της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Ο πράκτορας, Νίκολας Άβιε ήταν ένας από τους τρεις συνοριοφύλακες που περιπολούσε πεζή κοντά στην πόλη Νάκο στα σύνορα με το Μεξικό, σε μια περιοχή που είναι γνωστή ως διάδρομος μεταφοράς ναρκωτικών, όταν δέχτηκε τα πυρά αγνώστων .
Ο δεύτερος συνοριοφύλακας τραυματίστηκε, ενώ ο τρίτος ήταν σώος.
Τόσο αξιωματούχοι της πολιτειακής ηγεσίας που είναι εξοικειωμένοι με τις συνθήκες στην περιοχή, όσο και παράγοντες του ομοσπονδιακού υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία ότι εξετάζεται η πιθανότητα ο συνοριοφύλακας να δολοφονήθηκε από φίλια πυρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση