GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Μέρκελ ήρθε με άδεια χέρια, προς απογοήτευση πολλών»

Για τη σημερινή συνάντηση των κ.κ Μέρκελ και Σαμαρά, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε: «Η...

Για τη σημερινή συνάντηση των κ.κ Μέρκελ και Σαμαρά, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε:
«Η κ. Μέρκελ ήταν σαφής, μέσα από την …αοριστία της. Χωρίς δέσμευση για τα τρέχοντα, “έκλεισε το μάτι” για κάποια μελλούμενα, δείχνοντας βασικά διάθεση προώθησης γερμανικών επιχειρηματικών συμφερόντων, με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε μια γονατισμένη χώρα δίχως το παραμικρό δίχτυ προστασίας. Ο πρωθυπουργός στο ίδιο πλαίσιο, καυχήθηκε περισσότερο για το ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο, επιδιώκοντας μια πίστωση χρόνου. Και η κοινωνία σε μια απόμερη γωνιά χάνει κάθε ελπίδα και εμπιστοσύνη. Για ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, για ένα αύριο όλο και πιο μαύρο.»
Για όλο το σκηνικό και την φιλολογία που είχε στηθεί γύρω από την επίσκεψη της κ. Μέρκελ, η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ζωή Βροντίση, σχολίασε:
«Ως guest star στο θέατρο που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των ελλήνων πολιτών επιβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον το δικό της και της κυβέρνησης περιορίζεται στην αποπληρωμη των δανειστών. Ενώ η διαφθορά καλά κρατεί, ο πρωθυπουργός ξαναχρησιμοποιεί τις “θυσίες του λαού” ξεχνώντας την απουσία “θυσιών” των τραπεζών, των μεγάλοοικογενειων και των πολιτικών . Ολόκληρη η πολιτική των τελευταιων ετών αποδοκιμάζεται συνεχώς στους δρόμους αλλά και στις προβλέψεις των μελετητών και το κόκκινο χαλί τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει…»

1 σχόλιο

  1. Η Α.Μ. ήλθε για να προσφέρει στον Ελληνικό Λαό: 1) ΛΗΘΗ για την/τις λίστα/ες των φοροφυγάδων (ή αν προτινάτε" τωννοικοκυρέων" όπως εκλογικά αναβαπτίσθηκαν) και 2) ΣΤΗΡΙΞΗ στα νέα μέτρα με αντάλλαγμα το φως στο τούνελ (που μόνο αυτή βλέπει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση