GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κ. Μπούρας ζήτησε από τον Ν. Σταυρογιάννη να ανασκευάσει...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Πριν από την ανακοίνωση της διαγραφής του, στον βουλευτή Νίκο Σταυρογιάννη είχε τηλεφωνήσει...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Πριν από την ανακοίνωση της διαγραφής του, στον βουλευτή Νίκο Σταυρογιάννη είχε τηλεφωνήσει ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας. Και σύμφωνα με όσα μαθαίνει το Press-gr, του ζήτησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις κατά των νέων μέτρων. Ο βουλευτής όμως αρνήθηκε. Έτσι ακολούθησε η έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης για τη διαγραφή του.

13 σχόλια

  1. Σταματη..... κάλε... σύκα στο ΧΥΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτο σε παω με χιλια ρε Κραουνακη.Τους τα χωνεις μαγκικα με λογια ουσιας .Ξεσκισε το φασιστακι το γαιτανακι της πλακας.Μας ερχετε καθε πασχα και χριστουγεννα και αδειαζει τα παγκαρια των εκκλησιων.Αμ δεν ξερουν ολοι οι μαυροι Ελληνικα να σε αρπαξουνε απο τον σβερκο να δεις τι σημαινει αραπικο φυστικι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπαδός της ανωμαλίας-Καμμένος σε Τσίπρα: Να ρίξουμε την κυβέρνηση για να σε κάνω ..Πρωθυπουργό !

    Πρόσκληση από τον Πάνο Καμμένο στον Αλέξη Τσίπρα να προκαλέσουν εκλογές από κοινού με το να αποχωρήσουν μαζικά από τη Βουλή.

    Και συμπλήρωσε:Ο ΑΕροψεκασμένος
    ΧοντροΜαλάαας..
    "Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική και κοστολογημένη πρόταση καταγγελίας του μνημονίου και εξόδου από την κρίση, στην οποία καλούμε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκλίνουν, παραμερίζοντας κομματικές ταυτότητες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, υπέρ του ιερού σκοπού της σωτηρίας της πατρίδας μας".

    - Πες του να μην κουραστεί από την πολύ κοστολόγηση.

    Να πάρει και το σκάφος του για καμιά βόλτα στη Μύκονο τώρα που ο καιρός είναι ακόμα καλός.


    ρε μεγάλε Ημίθιε Πάνο

    Θα παραιτηθεί και απο υπάλληλος της Βουλής, ο ξάφελφος Πάνος Καμμένος, που διόρισες πανηγυρικά;

    Aντε μαλάκα, Όρνεο, που νομιζεις ότι όλοι είμαστε διανοητικά καθυστερημένοι σαν τους ΑΕροψεκασμένους βλακες σου...

    Χαϊκάλη..έεεε Χαλι-κάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ !
    ΑΔΩΝΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ !
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΧΚΟΥΛΑΣ- ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...
    ΓΙΑΤΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5% ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ανοιξιάτικη Νού- τόσο-Δούλα του Αντωνάκη Σφουγγαράκη η εκμετάλευση της εξουσίας γίνεται με τα πολιτικά απόβλητα και περιττώματα, με Μπούρηδες, με Φούστιδες και Πούστιδες …

    Ο Σαμαράς έχει αυτοεξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν είναι πλέον αποδεκτός από τη βάση του κόμματος.

    Η Νου-Δούλα αναζητάει από τώρα το επόμενο πρόσωπο που θα την διασώσει από τη διάλυση που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κος Σαμαρας όντας δέσμιος της τραπεζοοικονομικής και μιντιακής διαπλοκής και πολιτικά υποθηκευμένος στο τραπεζικό σύστημα με 130 εκατομμύρια ληξιπρόθεσμα δάνεια, παίζει πλέον το ρόλο του πληρεξούσιου πρωθυπουργού, κατ’ εντολή του ιδίου συστήματος που εξέθρεψε το πολιτικό υβρίδιο του Ε. Βενιζέλου και το δικηγορικό γραφείο του Φ. Κουβέλη.

    (Zούμε χειροπιαστή, εφιαλτική καταστροφή και τον πανικό επερχόμενης ζούγκλας. Aλλά ο κ. Σαμαράς, ο κ. Bενιζέλος, ο κ. Kουβέλης, ψυχοπαθολογικά εγκλωβισμένοι στην κομματική μονοτροπία, στάθηκε αδύνατο να αντιληφθούν τι σημαίνει επιστράτευση ανθρώπινης ποιότητας, μέτρα κατακτημένης αξιοσύνης και αριστείας. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O κ. Σαμαράς έφτασε στην πρωθυπουργία που διακαώς ορεγόταν και τώρα ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΖΕΤΑΙ… σε μια πρωτοφανή επιχείρηση εναντίον όσων τον στήριξαν για να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ αλλά και πρωθυπουργός…

    O Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός "βιτρίνα".

    Είναι ένας Πρωθυπουργός "όμηρος" της Διαπλοκής και των τοκογλύφων ...Πραγματικός όμηρος με ό,τι συνεπάγεται η έννοια. Παριστάνει τον δεξιό Πρωθυπουργό μιας δεξιάς Κυβέρνησης, η οποία όμως είναι βαθύτατη Σημιτική.

    Ανθρώπους, που να τους δουλεύει ο Αντωνάκης και ο σφουγγοκωλάριος οπαδοδιώκτης Μπούρας , δεν τους αξίζει ούτε η Νεα Δημοκρατία ούτε η ελευθερία ...

    Θα "ξυπνήσουν" επιτέλους οι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και είκοσι χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ 171 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 48% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ! ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ! ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ, ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ! ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΠΝΔΦΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΚΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠ, ΠΑΣΚΕ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tο Der Spiegel λέει.

    Δουλειές για καλούς φίλους», είναι ο τίτλος άλλου ρεπορτάζ του περιοδικού Der Spiegel που αναφέρει: «Εντυπωσιακά πολλοί φίλοι και γνωστοί του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αποκτούν αυτόν τον καιρό επικερδείς θέσεις εργασίας – ακόμα και αν δεν φαίνεται να είναι πλέον κατάλληλοι για αυτές.

    Για παράδειγμα, πρόσφατα ο Σαμαράς διόρισε νέο πρόεδροστον ΕΟΠΥΥ, που έχει χρέος άνω του ενός δις ευρώ και πρέπει να μεταρρυθμιστεί. Νέος επικεφαλής όμως δεν θα είναι κάποιος με πείρα στον τομέα της υγείας. Αντ’ αυτού ο Σαμαράς έδωσε τη θέση σε έναν δικηγόρο και φίλο από το κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία.

    Στην ηγεσία του ΣΔΟΕ διόρισε έναν έφορο από τη Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο οποίος δεν έχει ‘υπερτοπική εμπειρία΄, καθώς ήταν υπάλληλος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Από το περιβάλλον του Σαμαρά προέρχεται και ο νέος διευθυντής του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, ασυνήθιστες είναι οι ανακατατάξεις στην ΕΡΤ, όπου από την έναρξη της θητείας του Σαμαρά μέχρι τώρα περικόπτονται ή αναβάλλονται επιτυχημένες εκπομπές.

    Επιπλέον, πρόσφατα, η κόρη ενός πρώην νεοδημοκράτη υπουργού, φίλου του Σαμαρά, μπορεί να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή. Δεν ξεχώρισε μεν μέχρι τώρα ως τηλεπαρουσιάστρια, αλλά κατέχει κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας...

    αντιγραφη από μακελειο g.r..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ "ΜΕΛΛΟΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8,55

    αντε να ξεσουρώσεις πρώτα μαλάκα

    που μου γράφεις και σχόλια ΟΡΝΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση