GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον 26χρονο κυνηγό που αγνοείτο από χθες το απόγευμα, ενώ είχε πάει για κυνήγι στην περιοχ...


Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον 26χρονο κυνηγό που αγνοείτο από χθες το απόγευμα, ενώ είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Βλασίας.
Ο άτυχος νέος όπως αναφέρει το patrastimes.gr βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Αυτή τη στιγμή στο δύσβατο σημείο όπου βρέθηκε η σoρός του άτυχου κυνηγού έχει στηθεί επιχείρηση για την μεταφορά της στην Πάτρα. Επί τόπου βρίσκεται ασθενοφόρο, αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος. Ωστόσο επί του παρόντος – έως ότου γίνει ιατροδικαστική εξέταση – η αστυνομία αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ο 26χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένεις (3 κορίτσια και 2 αγόρια), διέμενε στις εργατικές κατοικίες της Παραλίας και ασκούσε το επάγγελμα του υδραυλικού.
Ήταν αρραβωνιασμένος με δημοσιογράφο εργαζόμενη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση