GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπτώσεις μέχρι τέσσερις φορές το χρόνο!

Εκπτώσεις τέσσερις φορές το χρόνο θα έχουν δικαίωμα να κάνουν τα εμπορικά καταστήματα. Για το θέμα αυτό θα ξεκινήσει διαβούλευση ...


Εκπτώσεις τέσσερις φορές το χρόνο θα έχουν δικαίωμα να κάνουν τα εμπορικά καταστήματα.
Για το θέμα αυτό θα ξεκινήσει διαβούλευση με όλους τους φορείς της αγοράς το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς. Το συγκεκριμένο μέτρο θα περιλαμβάνεται στους νέους κανόνες καλής λειτουργίας της αγοράς.
Η πρόταση που έχει γίνει από την αγορά, όπως ανέφερε ο υφυπουργός, να επιτρέπονται οι εκπτώσεις από το πρώτο Σάββατο του Ιανουαρίου σε ό,τι αφορά στις χειμερινές εκπτώσεις και από το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου σε ό,τι αφορά στις θερινές και η διάρκειά τους θα προσδιοριστεί μέσα από το διάλογο και θα κυμαίνονται μεταξύ 4 και 6 εβδομάδων.
Επίσης, θα επιτρέπονται δύο ενδιάμεσα δεκαήμερα ήμερα εκπτώσεων το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

1 σχόλιο

  1. Ekpt¨ωσεις μπορεί να γίνονται. Χρήματα να αγοράσει , δεν έχει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση