GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μία μονάδα μπροστά ο Μπαράκ Ομπάμα

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ για την προεδρία των ΗΠ...

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ για την προεδρία των ΗΠΑ, οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και του ινστιτούτου Ipsos που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορά μόλις μία μονάδα.
Ο Ομπάμα προηγείται του Ρόμνεϊ με ποσοστό 48% έναντι 47%. Σε σχέση με τη δημοσκόπηση της Κυριακής ο Ομπάμα έχει χάσει μία μονάδα και ο Ρόμνεϊ ανέβηκε κατά μία μονάδα.
Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, περίπου το 22% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων έχει ήδη ψηφίσει, είτε μέσω επιστολικής ψήφου είτε σε εκλογικά τμήματα. Από αυτούς, σχεδόν έξι στους δέκα (ποσοστό 58%) είπαν ότι ψήφισαν υπέρ του Ομπάμα ενώ το 39% προτίμησε τον Ρόμνεϊ.
Το ποσοστό λάθους της δημοσκόπησης ανέρχεται στο συν/πλην 3,9%.

2 σχόλια

  1. TI LES RE PAPARI ?? VRIKES SOVARO KOSMO REYTERES KAI IPSOS. KSIPNA EINAI PISO APO 2 MEXRI 5 MONADES, EXASEW TO NOTO, XANI KAI TO OHIO ANTE KOLOKOUMOUNIA MALAKES PISTEVETE TOIS MALAKIES. ANTE DES TO FOX NA KSIPNISIS ALLA KSEXASA OLOI OI SOSIALISTES PINOUNE TO KOOL AID.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ 3%, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ !

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ !

    ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΗΧΗΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΕΝΩ Η Χ.Α , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 15 %, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ !
    ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση