GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή βασάνισε σκύλο!

Κάτω από τις  έντονες  αποδοκιμασίες δεκάδες μελών  φιλοζωικών οργανώσεων οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από την αίθο...


Κάτω από τις  έντονες  αποδοκιμασίες δεκάδες μελών  φιλοζωικών οργανώσεων οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από την αίθουσα του δικαστηρίου τον κτηματία από το Μαραθώνα.
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μετά από καταγγελίες πολιτών ότι είχε δώσει εντολή σε έναν υπάλληλό του να δέσει πίσω από το αυτοκίνητο ένα σκύλο γιατί όπως έλεγε,  έσκαβε συνεχώς και προκαλούσε ζημιές στις καλλιέργειες που είχε στα κτήματα.
Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Μαραθώνα. Δεκάδες οδηγοί είδαν έντρομοι ένα αυτοκίνητο να σέρνει δεμένο στην  άσφαλτο ένα σκύλο φρικτά κακοποιημένο.
Ευτυχώς κάποιοι πολίτες κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο γεγονός που στάθηκε σωτήριο για το άτυχο ζώο.  Στο τιμόνι ήταν ένας αλλοδαπός που όπως είπε εκτελούσε εντολές του αφεντικού του.
«…μας είπε ότι το αφεντικό του έδωσε την εντολή να λιώσει τον σκύλο στην άσφαλτο. Το σκυλί ήταν σε άθλια κατάσταση, αιμορραγούσε, τα κόκαλα του είχαν βγει έξω ενώ το δέρμα από τα πόδια του είχε εξαλειφθεί τελείως.»
Ο κτηματίας καταδικάστηκε τελικά ως ηθικός αυτουργός για βασανισμό ζώου σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ.

3 σχόλια

  1. Μαλακια ρε φιλε..

    Να ξοδευεις τοση βενζινα.
    Μια φολα η λιγο ποντικοφαρμακο σε τροφη να ξεκανεις το κοπροσκυλο..

    (και καμποσους φιλοσκυλους ακομα καλλιτερα).

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε ανωνυμε απλα σε λυπαμαι.Εισαι τοσο χαζος και μικροψυχος που δεν μπορω να σε μισησω.Ουτε καν να σε βρισω.Μα δεν ειναι φιλε μου αν εισαι φιλοζωος η μισοζωος.Ειναι θεμα δειλιας και θαρρους.Μονο ενας δειλος θα τα βαζε με ενα ζωο.ποσο μαλλον αδεσποτο.Και παλι σε λοιπαμαι και σενα και τα παιδια σου που εχουν εναν τετοιο δειλο πατερα.Αν φυσικα εχεις παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζων, μια φόλα και για σένα είναι ό,τι σου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση