GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διαγραφή του Νίκου Σταυρογιάννη στοιχειοθετεί και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ…

Σας μεταδώσαμε νωρίτερα την διαγραφή του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι για πρώτη φορά ίσως...

Σας μεταδώσαμε νωρίτερα την διαγραφή του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι για πρώτη φορά ίσως στην Ελληνική πολιτική σκηνή, τιμωρείται πειθαρχικά η πρόθεση!
Μέχρι σήμερα είχαμε πολλές διαγραφές, πάντα όμως μετά την διάπραξη του “πειθαρχικού παραπτώματος”, δηλαδή το “αντάρτικο” σε κάποια ψηφοφορία.
Είναι η πρώτη φορά που βουλευτής διαγράφεται πριν αποστασιοποιηθεί εμπράκτως από την κομματική γραμμή. Θα θυμάστε πλείστες όσες περιπτώσεις, ειδικά του ΠΑΣΟΚ (για κάτι
ανδρουλάκηδες λέμε…) που “δεν θα ψήφιζαν τα μέτρα” αλλά στο τέλος τα ψήφιζαν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Το ίδιο θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει και ο συγκεκριμένος βουλευτής. Οι δηλώσεις πρόθεσης του όμως ήταν αρκετές για την αποπομπή του.
Για να είμαστε ακριβείς, αυτό αποτελεί καινοτομία για κύρια κόμματα αφού σε μικρότερες πολιτικές δυνάμεις ιστορικά είχαμε διαγραφές για ψύλλου πήδημα. Αξέχαστες θα μείνουν αυτές του Ζίγδη που σε κρίση προσωπικής αναποφασιστικότητας ήταν ικανός να διαγράψει και τον …εαυτό του!
Πάντως εάν ο βουλευτής κατά την ψηφοφορία “πειθαρχήσει”, το πιθανότερο είναι να επανέλθει. Οψόμεθα.
olympia.gr

1 σχόλιο

  1. Αντικριστης22 Οκτ 2012, 5:45:00 μ.μ.

    Ο ανώνυμος , όποιος έγραψε αυτά είναι λάθος. Δεν γίνεται να λες ότι δεν τα ψηφίζω αλλά όταν έρθει η ψηφοφορία να τα ψηφίσεις, δεν είναι τίμιο. Ο ανδρουλάκης είναι υποκριτής, είναι καραγκιόζης και τέτοιους δεν τους χρειάζεται άλλο ο τόπος μας, τους πληρώσαμε ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση