GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Βρετανία αποχαιρετά σιγά-σιγά την Ε.Ε.»

Την άποψη ότι η πολιτική της Βρετανίας απέναντι στην Ευρώπη αφήνει την αίσθηση ότι η χώρα σιγά-σιγά αποχαιρετά την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφ...

Την άποψη ότι η πολιτική της Βρετανίας απέναντι στην Ευρώπη αφήνει την αίσθηση ότι η χώρα σιγά-σιγά αποχαιρετά την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε κατά την τοποθέτησή του στη Σύνοδο Κορυφής ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Φινλανδίας, Άλεξ Σταμπ.
Ο κ. Σταμπ υποστήριξε ότι η Βρετανία φαίνεται να φέρνει σκόπιμα αντιδράσεις στα σχέδια των εταίρων της. «Είναι σχεδόν σαν να είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των 26 συν μία χώρα, για αν είμαι ειλικρινής», είπε χαρακτηριστικά.
«Νομίζω ότι η μένει με τη θέλησή της στο περιθώριο», επισήμανε ο Φινλανδός υπουργός.

2 σχόλια

  1. ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΙΓΝΙΔΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποχείρια των Αμερικανών είναι, όπως ήταν και η Ιταλία του Μπερλουσκόνι. Φέρεται ότι ο Μπους (ο ψυχοπαθής δολοφόνος) ότι είχε πει στον Ερντογκάν που ζητούσε, ως συνήθως, την επέμβασή του για να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε., ποια Ε.Ε.; έχω ήδη δύο που την μποϋκοτάρουν, η Ε.Ε. έχει τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση