GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική η απαγόρευση συγκεντρώσεων»

Συνεδριάζουν από κοινού, εκτάκτως αύριο το πρωί, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η Διοικούσα Επιτροπή υπό την προε...

Συνεδριάζουν από κοινού, εκτάκτως αύριο το πρωί, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η Διοικούσα Επιτροπή υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την απαγόρευση συναθροίσεων για λόγους ασφαλείας, ενόψει της επίσκεψης της ‘Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
Η συνεδρίαση αποφασίστηκε από τον κ. Καμμένο μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για απαγόρευση των συναθροίσεων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν ανακοινώσει από την περασμένη εβδομάδα, συγκέντρωση έξω από την γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και επίδοση ψηφίσματος. Η γερμανική πρεσβεία, περιλαμβάνεται στις περιοχές που θα αποκλειστούν αύριο για λόγους ασφαλείας.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σύμφωνα με ανακοίνωσή τους θα πραγματοποιήσουν προσυγκεντρωση στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στις 5 το απόγευμα.
«Μετά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική «απόφαση» που εξέδωσε η ΓΑΔΑ για την απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας, απόφαση που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε συνθήκες δημοκρατικής εκτροπής, το σημείο προσυγκέντρωσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μεταφέρεται στους Στύλους Ολυμπίου Διός», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, η οποία καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση το Ψήφισμά μας θα επιδοθεί στη Γερμανική Πρεσβεία».
Στο μεταξύ, έντονη ήταν η αντίδραση του κόμματος στην απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων για λόγους ασφαλείας. Μια απόφαση η οποία χαρακτηρίζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες «αντιδημοκρατική», «αντισυνταγματική», «πρωτοφανής» και «προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της».
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης υποστήριξε ότι «φιμώνεται ο ελληνικός λαός» και πως «η πρωτοφανής απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει στην πραγματικότητα από το σύνολο των εξαγγελθεισών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα την προγραμματισμένη από την Παρασκευή συγκέντρωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έξω από τη γερμανική πρεσβεία, προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της».
Ο κ. Ζώης καταγγέλλει «την πρωτοβουλία αυτή ως αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική, καθώς στερεί από Έλληνες πολίτες το δικαίωμα της ειρηνικής συνάθροισης και παραπέμπει δυστυχώς, δεδομένης και της συγκυρίας, σε άλλες εποχές».
Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεξαρτήτως των προθέσεων «του εμπνευστή αυτής της προκλητικής πρωτοβουλίας, το αποτέλεσμα είναι να παγιώνεται οριστικά η διαπίστωση ότι η κυβέρνηση παίρνει διαζύγιο από τον ελληνικό λαό, αγνοεί και περιφρονεί τα συναισθήματα και τις απόψεις του και επιλέγει την ολομέτωπη αντιπαράθεση και τη φίμωσή του».
Τέλος σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, από τη Λήμνο όπου βρέθηκε στις εορτές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού, είπε ότι αυτό που πάντα μετράει είναι το ηθικό, είναι η πίστη σε αξίες και αρχές.
«Ο Ελληνισμός ποτέ δεν παραδίδεται ξέρει να απελευθερώνεται, ξέρει να πολεμά και ξέρει να νικά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους» τόνισε ο κ.Καμμένος.

4 σχόλια


  1. - Που είναι οι ΑΕροψεκασμένοι να διαψεύσουν ;

    Αν και τώρα θα αλλάξουν τακτική και θα λένε πως αυτοί το είχαν πάρει είδηση από την αρχή...

    Τακτικές ΚΚΕ δηλαδή....

    [ Πριν οι μαλάκ@@ αρχίσουν τα "πρωτοφανές" "δεν ξανάγινε" "έχουμε χούντα" κ.λπ να θυμίσουμε ότι το 1999 που είχε έρθει ο Κλίντον είχε απαγορευθεί η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία...

    Και βέβαια είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κάτι για το οποίο φαντάζομαι είναι αποφασισμένοι όσοι πάνε αύριο στην πορεία... οπότε δεν θέλω κλάψες]

    Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!

    Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Αττική Οδό, όπου θα κινηθεί η Μέρκελ!

    Αντίθετα οι κάφροι μπορούν να τα γαμήσ@@@ τη μάνα σε Ομόνοια, Σταδίου, Παν/μίου και Σύνταγμα, οπότε μη μας ζαλίσουν τα αρχίδ@@ (όπως λέει ο Παπαδημούλης)
    ΚΑΙ το ζώωωωωωοοοοοο της ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. / ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ /
    Ξαναλέμε για τους ηλίθιους
    ΣΑΝ ΤΟ ΑΕροψεκασμένο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ.
    φωτό

    -Βίντεο: Απαγόρευση πορεία ΚΚΕ το 1999 όταν ήρθε ο Κλίντον.

    Δείτε το ξύλο που έφαγαν οι κομμουνιστές το 1999... όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας αλλά για την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.

    Η πορεία προς την Aμερικάνικη πρεσβεία είχε απαγορευθεί και όταν το ΚΚΕ θέλησε να προχωρήσει, έπεσε κλάμα... όπως και αύριο ; !

    epeisodia - o clinton stin athina 1999 Φόρτωση...7205
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη NsantO21 την 16 Μάρ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΕΡΟΒΛΑΚΑ 9.55 ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση