GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστολή στην ποινή φυλάκισης του Πετζετάκι...

Αναστολή στη 10ετή ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, πήρε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις. Η αίτησή του, που αφορούσε καταδίκ...

Αναστολή στη 10ετή ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, πήρε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετζετάκις.
Η αίτησή του, που αφορούσε καταδίκη του για χρέη, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, προς το Δημόσιο, έγινε δεκτή υπό τον όρο ότι θα εμφανίζεται μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Ο πρόεδρος της βιομηχανίας ελαστικών καταδικάστηκε πριν ένα μήνα από το Β’ Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 10 ετών και το δικαστήριο δεν είχε δώσει αναστολή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Γ. Πετζετάκι, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Ο επιχειρηματίας, διά του συνηγόρου του Α. Αθανασόπουλου, υπέβαλε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία έγινε δεκτή και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα είναι ελεύθερος.
Στην αίτησή του ο κ. Πετζετάκις τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι η φυλάκισή του θα οδηγήσει στην οριστική οικονομική κατάρρευση της εταιρείας αλλά και της οικογένειάς του. Επίσης, ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στη σύναψη συμφωνίας με επενδυτή, η οποία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα διασφαλίσει τις 300 θέσεις εργασίας των υπαλλήλων της και θα της επιτρέψει την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.

6 σχόλια

  1. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΠΙΖΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ..
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξαναψηφιστε νδ-πασοκ για να μην μπει ποτε κανενας φυλακη..
    για τα λεφτα βεβαια ουτε λογος..
    ολα αυτα τα λαμογια εχουν να συντηρησουν γκομενες,να πληρωσουν ντανταδες,ακριβα ιδιωτικα,βιλες..
    αλλοιως εχουν συνηθισει..
    ο φτωχομαλακας που ψηφιζει τους νουδουπασοκους ειναι αξιος της μοιρας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλώς και ετσι πρεπει, τι χρωσταει ο ανθρωπος 4 ψωροεκατομύρια και θελετε να τον βάλετε φυλακή; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! Τι ειναι 4 ψωροεκατομυρια μπροστα στα 1000 2000 3000 5000 ευρώ που χρωσταει ο καθε πικραμένος! πρωτα πρεπει να μπούνε φυλακη όσοι χρωστανε από 300 ευρω και πανω και μετα να βαλουνε φυλακή τους κακομοιρους που χρωστανε εκατομυρια!!! ισα και ομοια τα καναμε ολα...
    Δεν ξερω ρε κουφαλες μεχρι πότε θα γινεται αυτο στην χωρα να την βγαζουν καθαρη ολα τα μεγαλοκαθαρματα και να σερνονται στις κατασχεσεις και τις φυλακες ανθρωποι που χρωστανε μερικες χιλιαδες ευρω.
    Αν αυτό λέγεται δικαιοσύνη τοτε να παμε να γαμηθουμε όλοι.
    Τελικά σε αυτη την χωρα το καθε μεγαλολαμογιο την βγάζει καθαρη και ο φτωχος και ταλαιπωρημενος τραβαει ολα τα βασανα και στο κεφαλι του εξαντλουν την αυστηροτητα οι νόμοι.
    Φαινεται ότι απο το 1974 και μετά οι μονοι υπαίτιοι για την καταντια στην χωρα μας ειναι ο Λακης Γαβαλας Ο Αγαπούλας και ο Τσοχατζοπουλος.
    Συνεχιστε μαλακισμενοι να ψηφίζεται τα κομματα της σαπιλας και της βρωμιας αυτα τα γαλαζοπρασινα σκουληκια που εφαγαν και διεφθειραν μεχρι το κοκκαλο αυτη την χωρα και μετα σαν μαλακισμενα να παραπονιεστε σαν τις μυξοπουτανες οτι για ακομη μια φορα σας κοροιδεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κόβονται» όλοι οι προϊστάμενοι εφοριών, τελωνείων και ΣΔΟΕ.

    Με διαδικασίες εξπρές ξηλώνονται όλοι οι σημερινοί προϊστάμενοι, υποδιευθυντές και διευθυντές Εφοριών, ΣΔΟΕ, Τελωνείων και Ελεγκτικών Κέντρων, βάσει τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή.

    Η έναρξη της ισχύος της τοποθετείται με τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ακόμη ότι η ετήσια θητεία των προϊσταμένων στις θέσεις αυτές μπορεί να ανανεώνεται έως δύο φορές, δηλαδή η θητεία τους δεν θα μπορεί να υπερβαίνει την τριετία, καθώς και ότι θα αξιολογούνται σε τριμηνιαία βάση.

    Τέλος στην τροπολογία προβλέπεται ακόμη ότι η στελέχωση του νέου Σώματος Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των εσόδων του κράτους θα γίνει από υφιστάμενους ελεγκτές που θα έχουν εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τυπας ειναι κλασικο παραδειγμα που οριζεται ως εξης> οτι εχτυσε ο πατερας το γκρεμισε ο γιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τυπας ειναι κλασικο παραδειγμα που οριζεται ως εξης> οτι εχτυσε ο πατερας το γκρεμισε ο γιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση