GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τάνκς για πραξικόπημα εμφανίζεται σε παστίτσιο!

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη ότι το σχήμα ενός τεθωρακισμένου, από αυτά που χρησιμοποιούνται στα στρατιωτικά πραξικοπ...

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη ότι το σχήμα ενός τεθωρακισμένου, από αυτά που χρησιμοποιούνται στα στρατιωτικά πραξικοπήματα, εμφανίστηκε προφητικά πάνω σε κρούστα παστίτσιου, προειδοποιώντας με τον τρόπο αυτό τους αρμόδιους, ότι κάποια ύποπτη στρατιωτική κίνηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την άμεση επέμβαση της ειδικής Ομάδας………
Αντιμετώπισης Μεταφυσικών Απειλών (ΟΑΜΑ), η οποία αφού μελέτησε το σημάδι στην κρούστα του παστίτσιου, αποφάσισε να συλλάβει την ύποπτη κουζίνα.
Ταυτόχρονα ομάδα βουλευτών της αντιπολίτευσης, κατήγγειλε την ύποπτη επιμονή των νοικοκυρών να συνεχίζουν να φτιάχνουν παστίτσιο, ενώ είναι ακόμα νωπή η προσβολή στο πρόσωπο του γέροντα της Ορθοδοξίας.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το όνομα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, όπου μαγειρεύτηκε το επίμαχο παστίτσιο, βρίσκεται σε λίστα υπόπτων του ΣΔΟΕ και καλείται να δικαιολογήσει την αγορά των υλικών, με βάση τη φορολογική της δήλωση.
Άμεση υπήρξε πάντως και η παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς, που σε ανακοίνωσή του, προειδοποιεί για τους κινδύνους των φαγητών που φτιάχονται σε ταψί και προτρέπει τους πιστούς να επιμένουν στα φαγητά κατσαρόλας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

1 σχόλιο


  1. αντε γαμήσου

    μόνιμα επαναλαμβανόμενε παραπληγικέ με σύνδρομο down-down

    αναμεταδότη της εκ γεννετής μαλακίας
    και αναπηρίας σου
    σακάτη και στην ψυχή.

    εκτός απο σώμα και μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση