GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν ήμουν Αμερικανός θα ψήφιζα Ομπάμα»

Ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό ευχήθηκε σήμερα να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα πρόεδρος των ΗΠΑ και να επιδείξει «τόλμη» στο ισραηλιν...

Ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό ευχήθηκε σήμερα να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα πρόεδρος των ΗΠΑ και να επιδείξει «τόλμη» στο ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα, γιατί «πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα αυτό», καθώς η κατάσταση γίνεται «ανυπόφορη».
Ο Ερό δήλωσε στο ραδιοσταθμό France Inter ότι εάν ήταν αμερικανός πολίτης θα ψήφιζε «χωρίς δισταγμό τον Ομπάμα, ακόμα κι αν περιμένει κανείς από τις ΗΠΑ σε ορισμένα θέματα, τόλμη».
«Εάν ο Ομπάμα επανεκλεγεί, ελπίζω-και ελπίζω ότι εν τω μεταξύ η Γαλλία και η Ευρώπη θα αναλάβουν σε κάθε περίπτωση τις ευθύνες τους- ότι θα ασχοληθεί με το σημαντικό ισραηλινο-παλαιστινιακό θέμα» είπε.
«Πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα αυτό. Έχει γίνει ανυπόφορο γι΄αυτούς που ζουν εκεί, υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στο Ισραήλ, το είδαμε και με το Ιράν ,αλλά επίσης είναι πολλά τα δεινά για τον παλαιστινιακό λαό. Πρέπει λοιπόν να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα, είναι ένα θέμα υψηλής ευθύνης για τους ηγέτες του κόσμου», υπογράμμισε ο Ερό.

1 σχόλιο

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση