GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος σε δημοσιογράφους: «Τι κάνετε εδώ; Δεν απεργείτε;» – Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση

Την απόφαση να συνεδριάσει χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έλαβε η Ιπποκράτους. Παρά τους αρχικο...


Την απόφαση να συνεδριάσει χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έλαβε η Ιπποκράτους.
Παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς του κόμματος η συνεδρίαση να μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω του web tv του ΠΑΣΟΚ τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα να συνεδριάσει μακρυά από τις κάμερες.
Μπαίνοντας στην αίθουσα, ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε προς τους δημοσιογράφους και τους ρώτησε: « Τι κάνετε εδώ; Δεν απεργείτε;»
Στην θετική απάντηση των δημοσιογράφων ότι καλύπτουν δεν μεταδίδουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε: «και τότε τι κάνετε εδώ; Θέλετε να μπείτε μέσα να ψηφίσετε; Η ομιλία μου θα σας διανεμηθεί σύντομα».
Η δήλωση αυτή του κ. Βενιζέλου δείχνει πως θα υπάρξει ψηφοφορία αναφορικά με τη στάση του κόμματος για τα μέτρα, αναφέρει το iefimerida.gr.

9 σχόλια

  1. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ. ΕΝΑ 5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ελληνικός λαός, τούτες τις κρίσιμες στιγμές, βρίσκεται όμηρος πολιτικών που αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και είτε έχουν αγκαλιάσει την καρέκλα και δεν την εγκαταλείπουν , είτε διαμορφώνουν την πολιτική τους αγνοώντας τις απαιτήσεις των ειδικών συνθηκών και έχοντας στο στόχαστρο τους μόνο την κατάκτηση της εξουσίας

    Η σαπίλα προχώρησε τόσο πολύ που δεν παίρνει επισκευή,παρά μόνο πλήρη αντικατάσταση.

    Ούτε μπλέ ούτε πράσινοι ούτε κόκκινοι.

    Η χώρα χρειάζεται βιολογικό καθάρισμα για να απαλλαγούμε από τα...μικρόβια της...δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ !!!

    Δυόμιση χρόνια τώρα μοιραίοι άνθρωποι, μικροί και άβουλοι, αναποτελεσματικοί και ανεύθυνοι βρέθηκαν σε πολύ σπουδαίες θέσεις και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή.

    Tώρα εμείς περιμένουμε από αυτούς τους αχρείους να οργανώσουν την λειτουργία του κράτους πάνω σε αρχές ηθικών κανόνων,τιμιότητας και αξιοκρατίας.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

    ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

    ΔΑΧΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!! Σήμερα έπεσαν οι μάσκες...

    Σήμερα αγαπητέ νεοέλληνα έπεσαν οι μάσκες, αποκαλύφθηκαν όλοι, όπως γίνεται πάντα στη ζωή, έστω και αργά...

    1. Οι λεγόμενοι αντισυστημικοί, αυτοί που μιλούν επί χρόνια για δήθεν αξιοπρέπεια που δεν έχουν οι άλλοι, οι αδιάφθοροι και μαχητές... κατάφεραν να στηρίξουν τις "πληρωμένες πένες" των εργολάβων, τους εκβιαστές συνειδήσεων, αυτούς που παίζουν με τον πόνο του λαού...

    Αλλά τα λεφτά τους τα έχουν αλλού... και να τους εξαιρέσουν έτσι από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ, λές και οι λοιποί ασφαλισμένοι ζούμε σε άλλη χώρα ή είμαστε παιδιά κατώτερου θεού ή μήπως μας θεωρούν ¨μετανάστες" στην πατρίδα μας????

    Αυτή είναι η ισονομία και δικαιοσύνη που πρεσβεύει η αριστερά, έτσι εννοούν τον πόλεμο στη διαπλοκή οι ΤσιπροΛαζόπουλοι, έτσι οραματίζονται τον αντισυστημισμό ??
    ή μήπως ζήλεψαν το Σημητισμό ??

    Μα η νοοτροπία αυτή είναι βαθιά συντηρητική και αναχρονιστική, ταιριάζει σε "γιαλαντζί επαναστάτες" και όχι σε ταλιμπάν, σε "εργολάβους" και όχι σε "εργάτες"!!!!

    'Ήδη οι δημοσιογράφοι ευχαριστούν απροκάλυπτα τα φιλαράκια τους, αβαντάρουν τους "βολευτές", που απ' ότι φαίνεται η γλώσσα τους είναι πολύ μεγαλύτερη των ικανοτήτων τους..


    Αριστεροί και Άκραίοι (γενικά...) συνεχίζουν να κάνουν μασάζ στα "ευγενή" ταμεία.

    ΟΧΙ στη την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ
    των ευγενών ταμείων των γιατρών, δημοσιογράφων, των δικηγόρων, των μηχανικών και των τραπεζικών υπαλλήλων είπαν στη βουλή τα κόμματα που "μάχονται" ..(τρομάρα τους) για την ΙΣΟΤΗΤΑ !!!

    Τον πραγματικό τους εαυτό επέδειξαν αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που δεν τόλμησαν να κοντραριστούν με το καθεστώς των "ευγενών" και επέλεξαν είτε να δηλώσουν “παρών”, είτε να καταψηφίσουν άρθρα και την τροπολογία που αφορά στον ΕΟΠΥΥ.

    Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από όσους ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τους πολίτες με ονειρικά φτιαγμένους κόσμους...
    Μια ζωή το ίδιο έκαναν χωρίς να τολμούν, τώρα θα άλλαζαν ;;;

    Όσοι "Εκπλήσσονται" από την στάση των βερμπαλιστών της "ΙΣΟΤΗΤΑΣ"
    ας ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...Όλοι είναι ίσοι μεταξύ τους στην χώρα μας αρκεί να μήν είναι στα ευγενή ταμεία...

    Γιατί όσοι ανήκουν σε αυτές τις τάξεις είναι ΠΙΟ ίσοι.
    ΤΑΞΙΚΟ ζήτημα είναι.

    Έχει ΔΙΚΙΟ το ΚΚΕ...(μόνο που ΔΕΝ ψήφισε ΥΠΕΡ της ΙΣΟΤΗΤΑΣ...)

    Μπράβο σε όλη την "Αντιπολίτευση"..
    Πήραν τον "αδέκαστο" τύπο υπέρ τους.

    Υ.Γ: Εδώ πληρώνονται ΟΛΑ να θυμούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tραγέλαφος και αλχημείες για το άρθρο 4 των αποκρατικοποιήσεων!!!!

    Κοινοβουλευτικό μπάχαλο δημιούργησε το απίστευτο λάθος του προεδρείου της Βουλής να καταγράψει ως ψηφισθέν το 4ο άρθρο του νομοσχεδίου για την κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής του δημοσίου στις ΔΕΚΟ το οποίο όμως στην πραγματικότητα δεν είχε συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία!


    Το συγκεκριμένο άρθρο που αφορά την χρηματοδότηση του ΤΕΕ αλλά και την αναστολή διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου για 60.000 υπαλλήλους υπουργείων (σ.σ. επαναφέρει μέρος των «χρυσών» επιδομάτων σε εφοριακούς, τελωνιακούς, υπαλλήλους του Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης κ.α. ΔΕΝ ΈΚΟΨΑΝ ΤΊΠΟΤΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΏΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΔΟΎΛΙ ΜΕΡΟΦΆΙ ) έλαβε 146 «ΝΑΙ», 121 «ΟΧΙ» και 26 «ΠΑΡΩΝ» και κατά συνέπεια δεν έχει την πλειοψηφία των 293 ψηφισάντων βουλευτών.

    Το γεγονός αυτό διέφυγε της... αριθμητικής προσοχής της εφορευτικής επιτροπής με αποτέλεσμα στο σημείωμα που έδωσαν στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκειμένου να αναγνώσει το αποτέλεσμα στην Ολομέλεια, να αναγράφει ότι «το άρθρο 4 γίνεται δεκτό»!

    Έτσι, μετά από προσθαφαιρέσεις και υπολογισμούς που διήρκεσαν μια ολόκληρη ώρα ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε στις 2 το μεσημέρι ότι το άρθρο 4 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και τελικώς η Βουλή -δυόμιση ώρες αργότερα- αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να παραδεχθεί ότι το άρθρο 4 είχε στην πραγματικότητα καταψηφιστεί!!!!


    ΡΕ ΤΌΣΟ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ
    Α-Κ-Ο-Μ-Α...ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΦΉΒΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΠΗΓΗ..http://www.protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση