GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα "παπαδιά" στη Λαμία...

"Εμείς σκοτώσαμε τον 45χρονο". Με αυτό τον κυνικό τρόπο άνδρας από τη Λαμία ομολόγησε πως μετά από συνεννόηση με τη σύζυγο το...

"Εμείς σκοτώσαμε τον 45χρονο". Με αυτό τον κυνικό τρόπο άνδρας από τη Λαμία ομολόγησε πως μετά από συνεννόηση με τη σύζυγο του θύματος σκότωσε τον άνδρα της την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.
Ο δράστης που είναι 45 χρονών δεν άντεξε στην πίεση της ανάκρισης των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiastar.gr ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος και αυτός ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του.
Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού, πλησίασε το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον σκότωσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε από την πρώτη στιγμή το lamiastar.gr αλλά δεν τις δημοσιοποιήσαμε σεβόμενοι το προανακριτικό έργο της αστυνομίας και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, οι αστυνομικοί έψαχναν ένα τέτοιου είδους όπλο, αφού η κατεύθυνση που είχαν πάρει από την Ιατροδικαστή Λαμίας ήταν ότι στο κεφάλι υπήρχε πύλη εισόδου που παρείχε την εντύπωση όπλου όχι όμως πυροβόλου και επίσης έφερε πολλαπλά χτυπήματα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας και έστρεψαν τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη στο δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση