GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδυτών ο Νότης Μηταράκης

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, προκειμένου να συμμετ...

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Επενδυτικό Forum που συνδιοργανώνουν στη Νέα Υόρκη, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Ο κ. Μηταράκης θα μιλήσει στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Bloomberg με θέμα: “Η προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα για την προσέλκυση επενδύσεων” στο οποίο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι επενδυτικών φορέων (funds) και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.
Στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους διεθνών εταιρειών επενδυτικών κεφαλαίων που συμμετέχουν στο Ελληνικό επενδυτικό Forum, ενώ θα συμμετάσχει και στη συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους του διεθνούς τύπου.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα μιλήσει σε σημαντικά στελέχη της ομογένειας που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν την χώρα στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης θα επισκεφθεί την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

1 σχόλιο

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση