GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι ο χειρότερος αντίπαλός μου»

Τον εαυτό του χαρακτήρισε ως το χειρότερο αντίπαλό του τη φετινή σεζόν ο Ρομάν Γκροσέαν. Ο πιλότος της Lotus έχει δεχτεί έντονες κριτικ...

Τον εαυτό του χαρακτήρισε ως το χειρότερο αντίπαλό του τη φετινή σεζόν ο Ρομάν Γκροσέαν.
Ο πιλότος της Lotus έχει δεχτεί έντονες κριτικές για τα λάθη του και κατ’ επέκταση τα ατυχήματα που έχει προκαλέσει στις εκκινήσεις των γκραν πρι.
Ωστόσο, ο Γκροσεάν θέλει να αφήσει πίσω του τις άσχημες στιγμές και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα τέσσερα τελευταία γκραν πρι του πρωταθλήματος.
«Εγώ και η ομάδα έχουμε κάνει πολύ δουλειά, προσπαθώντας να καταλάβουμε κάποια πράγματα και όντως αυτό έχει βοηθήσει. Όμως τη φετινή σεζόν εγώ ο ίδιος είμαι ο χειρότερος εχθρός μου».
«Ελπίζω από εδώ και στο εξής να αφήσω πίσω μου αυτές τις εκκινήσεις και να κοιτάξουμε μπροστά», ανέφερε ο 26χρονος πιλότος.
Ο Γκροσεάν βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 127 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Σεμπάστιαν Φέτελ, έχοντας εγκαταλείψει πέντε φορές, τρεις εκ των οποίων στον πρώτο γύρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση