GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλοι Ισπανοί αγωνιστείτε τώρα πριν σας ακυρώσουν όπως εμάς…

Χθες, μας εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι οι λαϊκές κινητοποιήσεις στην Ισπανία, κινούνται πλέον βάσει ενός συγκεκριμένου Μανιφέστου,...

Χθες, μας εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι οι λαϊκές κινητοποιήσεις στην Ισπανία, κινούνται πλέον βάσει ενός συγκεκριμένου Μανιφέστου, στο οποίο προτάσσεται η ίδια η αλλαγή του πολιτικού συστήματος μέσω της αλλαγής του Συντάγματος της χώρας.  Υπενθυμίζουμε ότι όταν πέρυσι ξεσηκώθηκαν οι  intignados στην Ισπανία, το αίτημά τους ήταν για «πραγματική δημοκρατία». Επομένως, οι τωρινές εξεγέρσεις του Ισπανικού λαού έχουν πλέον ως βάση τον τότε ξεσηκωμό τους και δικαιολογεί το τωρινό Μανιφέστο τους.
Μιμούμενοι κι εμείς πέρυσι τους ισπανούς αγανακτισμένους και αφού πρώτα μας έθιξαν το φιλότιμο με τη φράση “Μην κάνετε θόρυβο γιατί θα ξυπνήσουν οι Έλληνες”, σηκωθήκαμε επιτέλους από…. την ραστώνη του καναπέ και βγήκαμε στις πλατείες. Όμως εμείς δεν θέσαμε ως αίτημα την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, κάτι που θα λειτουργούσε καταλυτικά μέσα στη λαϊκή συνείδηση και θα προκαλούσε σχετικές ζυμώσεις, αλλά απλά παρακαλούσαμε το πολιτικό σύστημα να πάρει το μνημόνιο από πάνω μας. Το αποτέλεσμα αυτής της παράκλησης το ζούμε τώρα κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Το πολιτικό σύστημα, αφού πρώτα μας γέμισε με χημικά και ξύλο στη συνέχεια, με όργανο τον τρόμο και την τεράστια προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, μας ακύρωσε πλήρως.
Φίλοι Ισπανοί,
Αγωνιστείτε τώρα εναντίον του πολιτικού συστήματος και αλλάξτε το, γιατί αν κάνετε τώρα πίσω, στη συνέχεια θα ακυρωθείτε κι εσείς και θα υποταχτείτε στις επιταγές του Δ΄ Ράϊχ.
Πέτρος Χασάπης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση