GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Να, το Έθνος γράφει ότι είμαι αθώος!

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση:  «Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδ...

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση: 
«Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και...φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί.
Καμία αναφορά για 10 δις και ξέπλυμα χρήματος. Την εβδομάδα που πέρασε μετά τα δημοσιεύματά του, έκανα ότι μπορούσα για την επίσπευση της δικαστικής έρευνας και τη δημοσιοποίηση των πάντων.
Ζητώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους.
Ταυτόχρονα επισημαίνω ότι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», φιλοξενείται το αναμενόμενο πόρισμα του ΣΔΟΕ, στο οποίο τονίζεται ότι: « Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός, ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη».
Κάθε ημέρα η αλήθεια θα ξετυλίγεται».
Σχόλιο Παραπολιτικής: Πρώτα-πρώτα, θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση του κ.Μεϊμαράκη να αναρτήσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο site της Βουλής, πόσο μάλλον όταν έχει...παραιτηθεί από την άσκηση των καθηκόντων του.
Επίσης, μου μοιάζει γελοία η δημοσίευση των δηλώσεων πόθεν έσχες τόσου του ίδιου όσο και του Χατζηνικολάου. Υπάρχει στη δήλωση κωδικός "μαύρα λεφτά από μίζες" κτλ; Κι ο Τσοχατζόπουλος καθαρός εμφανιζόταν στο πόθεν έσχες.
Τέλος, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να παραπέμπει ένας πολιτικός ως απάντηση σε μια εφημερίδα το δημοσίευμα μιας άλλης εφημερίδας!

10 σχόλια

  1. Αποφαση Α Θ Ω Ο Σ !!!!!!!!!!!

    Μπομπολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τον Τσοχατζοπουλο το ΣΔΟΕ αθωο
    τον εβγαζε ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σφίγγουν οι κώλοι για το Νικολάκη:
    Τσαντίστηκε γιατί τον κάλεσε ο Εισαγγελέας..

    Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε (στον Real Fm) ότι τον κάλεσε ο ανακριτής να καταθέσει πώς βρέθηκε στα χέρια του η κατάθεση του αστείου κτηματομεσίτη Λιβανού, η οποία ενέπλεκε Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (θέμα το οποίο δημοσίευσε η Realnews).

    «Ούτε ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης δεν είχε κληθεί από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, όταν είχε δημοσιεύσει ονόματα πρακτόρων της ΕΥΠ», είπε. «Θέμα, που στο κάτω κάτω αποκάλυπτε κρατικά μυστικά. Αυτό που δημοσιεύσαμε εμείς είχε γίνει φέιγ βολάν στη Βουλή, υπήρχε σε όλα τα πολιτικά γραφεία».

    - Ας πει λοιπόν στο Εισαγγελέα ποιος πολιτικός του το έδωσε για να ξέρουμε και ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα με γελοίες κατηγορίες για μίζες 10 δις...


    # Όταν είσαι θαμών του ekali club, διαθέτεις τρεις πισίνες και έχεις πίσω σου πετρελαϊκό όμιλο, δεν έχεις να φοβηθείς από τη τυφλη δικαιοσύνη.


    ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΡΕ το πουτανάκι Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα έβγαλε τελικά τα παντελόνια, όπως απειλούσε; Ή απλώς η βαρβατίλα του είναι ανυπόστατη φήμη, οπότε ο Νίκος γελάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ";;;;;;;;;;;; Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Ζωγραφάκη και Λιβανού.

    [Αναμένουμε σε λίγο να μας ενημερώσει, μέσα από τις σελίδες του, ο Νικολάκης, μιας και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους]

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ..ΚΛΑΨΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙ του κουρη.


    Τι λέει ο ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου;»

    Σύμφωνα με τους ελεγκτές η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ

    Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής και συνεπώς «κρυφού χρήματος» με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές και εμπλεκόμενες δεκάδες offshore και αλλοδαπές εταιρείες, πίσω από τις οποίες φέρεται να βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, αποκαλύπτει το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».

    Στις 250 σελίδες του πορίσματος ξετυλίγεται το κουβάρι των αγοραπωλησιών ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.

    Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Β. Μεϊμαράκη, διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος, μεταβιβάσεων και ΦΠΑ από τις εταιρείες, ιδιοκτήτες των οποίων φέρονται να είναι ο γνωστός εφοπλιστής και o κ. Καρούζος, για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα.

    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ελεγκτών η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. * ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ που παίζει το πουλί του ΕΔΩ, να πάει πάραυτα για ενίσχυση των ομοίων του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα – Ένταση στην Ευελπίδων.
    Πέτρες και ξύλα εναντίον αστυνομικών εκτοξεύουν νεαροί, αυτή την ώρα , στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, στην Αθήνα....

    Όλα ξεκίνησαν κατά την μεταφορά των ατόμων που συνελήφθησαν χθες βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα, από το κτίριο 9 στο κτίριο 10 της Ευελπίδων.
    Πολίτες που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του δικαστηρίου προς συμπαράσταση των συλληφθέντων επιτέθηκαν, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εκεί για λόγους ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα μου θυμίζει τον ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. Λέτε να τον τσουβαλιάσουνε και αυτόν στον Κορυδαλλό. Σκεφτείτε συνομιλία του Ωραίου ΜΠΡΟΥΜΕΛ με τον μουστάκια βομολόχο. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση