GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξυπηρέτηση πολιτών στις υπό κατάργηση ΔΟΥ

Εντολές για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών παρέσχε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση π...

Εντολές για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών παρέσχε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως οι Δ.Ο.Υ., των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία από τις 22 Οκτωβρίου 2012 θα ολοκληρώσουν τις ταμειακές συναλλαγές, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου (στις 13.30) προκειμένου να προβούν στην έγκαιρη κατάθεση των εισπράξεων στις εμπορικές τράπεζες.
Ακόμη, οι εφορίες στις οποίες μεταφέρεται η καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητα των εφοριών που αναστέλλεται η λειτουργία, δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 και την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 για τους ειδικότερους λόγους που αναφέρονται στα παραπάνω έγγραφα.
Το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών να αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση, σε εμφανή σημεία του κτηρίου στέγασης της υπηρεσίας, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι για τη μη πραγματοποίηση συναλλαγών, κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, για το λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή, καθώς και για τις ημερομηνίες μετάθεσης των προθεσμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση